Home » ‘Kepada Musibat Yang Bocorkan Gambar Tu..’ – Sharnaaz Ahmad Beri Respon Isu Penyebaran Gambar Farid Kamil
Viral

‘Kepada Musibat Yang Bocorkan Gambar Tu..’ – Sharnaaz Ahmad Beri Respon Isu Penyebaran Gambar Farid Kamil

Berita penahanan pelakon popular Farid Kamil semalam sudah pasti membuatkan semua orang terkejut termasuklah rakan artis. Bukan hanya didakwa atas kesalahan menampar anggota polis dan menendang orang awam, Farid Kamil juga disahkan positif dadah jenis ganja.

Ada yang mengkritik tidak kurang juga yang menyokong dan yakin pelakon berkenaan tidak bersalah. Isterinya Diana Danielle setakat ini masih berdiam diri namun ruangan komen instagramnya telah ditutup. Rakan artis, pelakon Sharnaaz Ahmad di twitter memberikan kata sokongan buat Farid Kamil. Malah, dia juga ada meninggalkan pesanan ini.

Be strong Farid

Di Twitter, Sharnaaz Ahmad telah meluahkan rasa terkilan dengan sesiapa yang telah membocor dan menyebarkan gambar Farid Kamil. Sharnaaz menulis lagi, bagaimanakah dengan maruah keluarga Farid Kamil? Hari ini anda mungkin bahagia, tetapi bila-bila masa sahaja Tuhan boleh menguji.

Gambar yang tersebar di laman sosial

Di ruangan komen, ramai yang menyokong kenyataan Sharnaaz tersebut. Mereka mahukan penjelasan daripada kedua-dua belah pihak supaya perkara ini adil. Ramai juga yang bersimpati dengan nasib yang menimpa Diana Danielle dan anak, pasti sekarang ini Diana sangat tertekan dan sedih. Selagi perkara ini dibawah siasatan polis, diharapkan orang ramai tidak membuat sebarang spekulasi yang boleh mengganggu siasatan.

Farid Kamil ditahan empat hari bermula Jumaat sehingga Isnin depan untuk membolehkan siasatan lanjut dijalankan. Menurut laporan Harian Metro, Farid Kamil disiasat mengikut Seksyen 323 Kanun Keseksaan, Seksyen 90 Akta Polis, Seksyen 15 (1) (a) Akta Dadah Berbahaya 1952 dan Seksyen 353 Kanun Keseksaan.

Sumber : Sharnaaz Ahmad

KisahDunia.COM

- Dapat duit dengan kongsi artikel Info lanjut.

- Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke kisahdunia@kayzasia.com Info Lanjut.

like
love
haha
wow
sad
angry

Apa Komen Anda