Hiburan Santai Semasa

Kenapa Masih Single? Ini Jawapan Daripada Mulut Neelofa Sendiri!

Siapa saja yang tidak mengenali selebriti hijabista ini? Selain memiliki aura tersendiri sebagai seorang trend setter dalam fesyen MusIimah kepada kebanyakan wanita di Malaysia hari ini, Neelofa juga adalah inspirasi dan bukti usahawan wanita yang sangat berjaya. Pendek kata, semua ciri dan pakej yang ingin dimiliki oleh seseorang wanita, ada pada hos MeleTop ini.

BACA: “MashaAllah” – Ini Fesyen 2 Darjat Neelofa Buat Ramai Rindu Lofa Yang ‘Sopan’ ?

Terbaru, rancangan temubual sensasi itu ada memperkenalkan segmen terbaru di laman YouTube rasminya, iaitu Soalan le-Top. Program ini menampilkan beberapa soalan yang perlu dijawab oleh seseorang selebriti dan Neelofa telah terpilih untuk terbabit dalam episod pertamanya.

Kenapa Neelofa masih single?

Sepanjang sesi terbabit, Neelofa hanya skip satu topik, tetapi menjawab dengan baik dan ceria soalan-soalan panas yang diberikan kepadanya. Perkara itu turut dipuji oleh netizen dan peminat, namun mereka perasan yang suaranya seperti kedengaran lain sedikit dalam rancangan ini.

Nampak happy sangat dalam ni…Friendly

Dari awal sampai habis senyum je…suka tengok Neelofa

Guilty pleasure pun susah nak jawab haha

Suara macam lain sikit…tapi Lofa nampak cantik

Sumber: YouTube MeleTOP

1
like
love
2
haha
3
wow
3
sad
4
angry

- Kerja Kosong | Latihan Industri | Praktikal. Klik untuk Info lanjut.

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.