Hiburan

“Kembar Ke Ni?” – Sempat Face-To-Face Dengan Ed Sheeran, Aizat Curi Tumpuan!

Sejak keluar daripada pertandingan realiti Akademi Fantasia musim ke-5, nama penyanyi dan pencita lagu Aizat Amdan semakin melonjak naik. Pelbagai lagu ciptaannya telah dimainkan di corong-corong radio termasuklah Lagu Kita, Hanya Kau Yang Mampu, dan banyak lagi. Aizat juga gemar memuat naik fotonya di media sosial untuk berkongsi aktivitinya bersama para pengikut setianya.

BACA : “Vibrato Dia…” –  Walaupun Pelat R, Suara Adik Autism Ini Dipuji Aizat Amdan

Semalam telah berlangsungnya konsert jelajah penyanyi antarabangsa Ed Sheeran yang bertempat di Stadium Nasional Bukit Jalil. Tidak terkecuali, Aizat turut menghadiri konsert tersebut bersama rakan-rakannya.

Namun, apa yang menariknya adalah Aizat telah berjumpa sendiri pelantun lagu Perfect dan Shape Of You ini di belakang pentas sebaik konsert itu tamat lalu dikongsikan di Instagram miliknya.

Nak duet lagu asli Melayu campur Irish

Dalam video itu, Aizat telah bertegur sapa dan memperkenalkan dirinya kepada Ed Sheeran serta berkongsi perkembangannya sebelum mengambil peluang untuk bergambar bersama.

Jelas sekali, foto dan video yang dikongsikan oleh Aizat di IG itu telah mencuri tumpuan ramai apabila rata-rata mereka turut mencemburui perjumpaan itu dan berharap agar mereka membuat duet bersama.

Kembar ke tu? Bertuahnya awak…

Y4 Allah humble sungguh la Ed Sheeran ni

Dua2 adalah penyanyi kegemaran saya

Sila duet dengan dia..2 orang penyanyi kesukaan saya

Sumber : IG Aizat Amdan