mistik seram Viral

Terima Sihir Pemisah, Lelaki Kesal Gambar Keluarga Diconteng & Diselit Paku

Terima Sihir Pemisah, Lelaki Kesal Gambar Keluarga Diconteng & Diselit Paku 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Tidak dinafikan bahawa setiap manusia atas muka bumi ini mempunyai perasaan cemburu. Namun jika tidak dikawal, ia boleh berubah kepada sikap hasad dengki sehingga sesetengah individu sanggup menggunakan ilmu sihir walaupun perbuatan itu berdosa di sisi agama. Meskipun dunia kita semakin maju menongkah arus permodenan, masih ada yang bepegang dengan perkara khurafat seperti itu demi merosakkan kehidupan orang lain.

Baca : Boleh Jadi Ikhtiar Penawar Gangguan Sihir, Ustaz Dedah Rahsia Surah Al-Ikhlas

Terima Sihir Pemisah, Lelaki Kesal Gambar Keluarga Diconteng & Diselit Paku 2
Gambar Sekadar Hiasan

Setahu aku, aku takde musuh

Baru-baru ini juga, seorang lelaki menerusi Facebooknya sempat berkongsikan pengalaman ngeri yang dilalui keluarganya bahana perbuatan dengki orang lain. Dalam sebuah bungkusan kain kuning, dia amat terkejut apabila mendapati gambarnya bersama isteri serta anak-anak diconteng teruk dengan tanda ‘pangkah’. Bukan sahaja mengandungi 2 bungkusan putih yang cukup menyeramkan, malahan beberapa butir paku turut ditemui.

Terima Sihir Pemisah, Lelaki Kesal Gambar Keluarga Diconteng & Diselit Paku 3


Kesal dengan tindakan tidak ‘berhati perut’

Dedah lelaki itu, tujuan perbuatan terkutuk dibuat adalah untuk menghancurkan rumah tangga bahagia yang terjalin antaranya serta isteri. Bahkan si pelaku turut membuat percubaan untuk menjejaskan nyawa ahli keluarganya. Bagaikan tidak percaya, namun demikianlah perkara misteri yang dialami oleh insan ini.

Terima Sihir Pemisah, Lelaki Kesal Gambar Keluarga Diconteng & Diselit Paku 4

Semoga awak dan anak bini  dilindungi Allah


Jelas Iruwan lagi, dia mengakui sangat kesal dengan tindakan tidak ‘berhati perut’ individu tersebut yang mengganggu rumah tangga serta dua anaknya yang masih kecil. Selain mendapat jumlah perkongsian semula yang banyak, netizen turut berkongsikan rasa simpati terhadap kejadian tersebut sekali gus menitipkan doa.

Terima Sihir Pemisah, Lelaki Kesal Gambar Keluarga Diconteng & Diselit Paku 5

Terima Sihir Pemisah, Lelaki Kesal Gambar Keluarga Diconteng & Diselit Paku 6


Sumber : Facebook Md Iruwan

Kisah Dunia Advertisement Slot

Sharing is caring!

Telegram