Hiburan

“Kelakar Kat Mana Pun Aku Tak Tahu! Nak Attention Lebih Lah Mamat…”- Aksi Jatuh As’ad Motawh Dikritik Netizen

Siapa yang tidak kenal dengan penyanyi muda  As’ad Motawh yang pernah heboh mengenai tragedi  terpelecok dan terjatuh ketika di tengah-tengah pentas ketika membuat persembahan  tarian Green Alien Dance dalam pertunjukkan fesyen Primavalet di Hotel Majestic, Kuala Lumpur.

As’ad Motawh merupakan penyanyi muda yang baru berusia 17 tahun dan terkenal dengan lagunya yang bertajuk Senyum. Namun, telah menerima kecaman daripada netizen di luar sana kerana menyanyi sumbang semasa menyampaikan lagu Armada Band.

Kali ini, As’ad telah mempamerkan ketidakmatangan dirinya apabila berlakon jatuh di lapangan terbang. As’ad telah menerima cemuhan daripada netizen dan mengatakan dirinya seorang yang gilakan perhatian daripada peminat.

Video berdurasi 19 saat itu telah dimuat naik di laman instagram @beegoodmusic dan telah mendapat 78k tontonan. Rata-rata netizen mencemuh dirinya yang sentiasa mencari perhatian dan perbuatan dianggap tidak matang.

Berikut merupakan komen yang telah dimuat naik netizen rata-ratanya memberi nasihat agar As’ad lebih matang selepas ini.

Nak berlakon tapi x jadi nyanyi bukan sedap mana…

Asad ni dah kenapa…

Moga makin besar, makin matang…

Sumber: IG @beegoodmusic

[instagram-feed]