Cinta & Perhubungan Hiburan

“Kehadiran Ayden Ibarat Cahaya” – Anak Sah Berpisah, Ibu Aliff Aziz Luah Sayu

Semalam menjadi nokhtah hubungan bagi seorang penyanyi kelahiran Singapura iaitu Aliff Aziz dan isterinya, Bella Astillah apabila mereka telah disahkan berpisah dengan talak 1 di hadapan hakim Syarie, Izzat Syazli Murshid di Mahkamah Rendah Syariah Wilayah Persekutuan. Segalanya bermula apabila tersebarnya foto-foto panas Aliff bersama wanita yang berlainan di sebuah kelab hiburan.

BACA : Sah Berpisah Aliff Aziz Gugurkan Talak 1 Pada Bella Astillah!

Turut terasa akan perpisahan ini adalah ibu kepada Aliff sendiri iaitu S Hafiza Basharahil menerusi luahan di media sosial miliknya.

Melalui segala ujian dan kesengsaraan, perkara yang terbaik telah Allah berikan kepada kami adalah cucu kami, Ayden Adrean. Ia sangat berharga buat kami. 

Menurutnya, kehadiran Ayden dalam hidup Aliff dan Bella ibarat cahaya buat keluarga kecil mereka. Tambah Hafiza lagi, tiada ‘talak’ antara hubungan anak dan ayah begitu jugalah mereka bersama Ayden sebagai datuk nenek.

Ayden akan tetap menjadi cahaya hidup kami sekeluarga meskipun kami tak dapat jumpa awak dengan kerap di masa akan datang. Umi Wan dan Tok Ayah akan selalu mendoakan buat Ayden dari jauh supaya menjadi insan yang hebat pada suatu masa nanti.

Aliff dan Bella telah mendirikan rumah tangga pada tanggal 9 September 2016 dan dikurniakan seorang anak lelaki berusia 2 tahun iaitu Mohamad Ayden Adrean.

Sumber : FB S Hafiza Basharahil

Nak lagi cerita-cerita viral?

Install Kisah Dunia
×