Fesyen & Gaya Hidup Inspirasi Santai Tips Berguna Viral

Kedua-Dua Mata Pulih Rabun, Lelaki Dedah Pengalaman Lasik Surgery RM500 Saja

Kedua-Dua Mata Pulih Rabun, Lelaki Dedah Pengalaman Lasik Surgery RM500 Saja 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Biasanya sebut sahaja operation, kita akan rasa takut terutama sekali jika melibatkan bahagian paling sensitif iaitu mata. Prosedur lasik atau lasik surgery bukan perkara baru dalam dunia perubatan. Melalui perubatan lasik, mereka yang mempunyai masalah rabun akan 100% kembali pulih kepada penglihatan asal. Namun, harga bagi perubatan ini dikatakan jauh lebih mahal jika di Malaysia.

BACA: Air Telinga, Air Mata & Air Liur Ada Rasa Berbeza, Tuhan Jadikannya Bersebab

Kena fly dulu lah baru dapat murah

Pengguna Twitter bernama Uzair baru-baru ini telah berkongsi cara mudah untuk mendapatkan harga antara RM500-RM600. Perkhidmatan tersebut dikatakan boleh diperolehi di luar negara iaitu Mesir. Untuk pengetahuan, harga yang biasanya ditawarkan di klinik tempatan adalah di antara RM3 ribu ke atas. Kos penerbangan untuk ke Mesir adalah di bawah tanggungan sendiri, jadi pilihan terpulang di tangan masing-masing.

Kedua-Dua Mata Pulih Rabun, Lelaki Dedah Pengalaman Lasik Surgery RM500 Saja 2Kedua-Dua Mata Pulih Rabun, Lelaki Dedah Pengalaman Lasik Surgery RM500 Saja 3

Kedua-Dua Mata Pulih Rabun, Lelaki Dedah Pengalaman Lasik Surgery RM500 Saja 4
Gambar sekadar hiasan

Sambil berubat sambil melancong, berbaloi sangat

Ujar Uzair, mereka yang ingin mendapatkan rawatan ini dinasihatkan untuk mengambil pakej percutian di Mesir supaya mendapat pakej penerbangan yang jauh lebih berbaloi. Jelasnya lagi, maklumat mengenai klinik yang menyediakan perkhidmatan ini boleh diperoleh melalui carian di Facebook.


Kedua-Dua Mata Pulih Rabun, Lelaki Dedah Pengalaman Lasik Surgery RM500 Saja 5 Pengalaman selepas operation tak seteruk yang disangka

Sebenarnya, operation lasik tidak mengambil masa yang lama. Namun, penglihatan mereka akan kabur dan merasa tidak selesa sahaja selepas operation tersebut. Tambahnya lagi, penjagaan yang rapi adalah perlu bagi mengelakkan daripada sebarang jangkitan yang akan menyukarkan proses pemulihan.

Kedua-Dua Mata Pulih Rabun, Lelaki Dedah Pengalaman Lasik Surgery RM500 Saja 6

Kedua-Dua Mata Pulih Rabun, Lelaki Dedah Pengalaman Lasik Surgery RM500 Saja 7
Gambar sekadar hiasan

Susahlah kalau semua orang tahu rahsia

Secara keseluruhannya, perkongsian yang bermakna itu telah meraih lebih 6 ribu retweets setakat ini. Rupa-rupanya, ramai yang telah berjaya memulihkan mata supaya 100% jelas walaupun perlu bertandang ke Mesir. Respon netizen melalui komen di posting tersebut juga menampakkan bahawa ramai yang bersetuju dengan cadangan yang sangat berguna daripada Uzair.


Kedua-Dua Mata Pulih Rabun, Lelaki Dedah Pengalaman Lasik Surgery RM500 Saja 8 Kedua-Dua Mata Pulih Rabun, Lelaki Dedah Pengalaman Lasik Surgery RM500 Saja 9

Kedua-Dua Mata Pulih Rabun, Lelaki Dedah Pengalaman Lasik Surgery RM500 Saja 10 Kedua-Dua Mata Pulih Rabun, Lelaki Dedah Pengalaman Lasik Surgery RM500 Saja 11 Kedua-Dua Mata Pulih Rabun, Lelaki Dedah Pengalaman Lasik Surgery RM500 Saja 12Kedua-Dua Mata Pulih Rabun, Lelaki Dedah Pengalaman Lasik Surgery RM500 Saja 13

Sumber: Twitter @khairulabror1

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥[VIDEO] Isteri Jenis Pegang Gaji, Suami Merayu Manja Minta Duit Sebelum Keluar
🔥Suami Remove Makeup Isteri Lepas Wedding, Berdekah Warna Kulit Sebenar Kantoi
🔥Dugaan Raya PKP, Bapa Terkorban Nahas Tak Sempat Tengok Hadiah Dikirim Anak

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram