Fesyen & Gaya Hidup Viral

Kawan Dedah Wajah Che Ta Tanpa Bulu Mata Palsu, Kecantikannya Dipuji Melambung

Kawan Dedah Wajah Che Ta Tanpa Bulu Mata Palsu, Kecantikannya Dipuji Melambung 1
Jawatan Kosong

Sharing is caring!

Rozita Che Wan yang popular dengan nama Che Ta pernah tular kerana mengenakan busana nan indah walhal hanya pergi ke pusat vaksin sahaja. Namun sebenarnya, sejak dahulu lagi aktres anggun berkenaan sudah dikenali sebagai wanita yang rajin berhias dengan solekan serta baju-baju vogue. Antara perkara paling menarik perhatian adalah penggunaan bulu mata palsu yang sememangnya menjadi trademark ‘wajib’ ibu kepada Aaisyah Dhia Rana ini.

BACA : Suka Tengok Gambar Aaisyah Masa Hamil, Sekali Terkenan Mukanya Kat Anak Sendiri

Kawan Dedah Wajah Che Ta Tanpa Bulu Mata Palsu, Kecantikannya Dipuji Melambung 2

Kawan Dedah Wajah Che Ta Tanpa Bulu Mata Palsu, Kecantikannya Dipuji Melambung 3


Che Ta tanpa bulu mata

Sebenarnya agak jarang untuk kita melihatnya tampil dengan imej biasa apalagi tidak menggunakan bulu mata. Namun menerusi satu perkongsian daripada usahawan bernama Anas yang juga merupakan rakan rapat, nyatanya rakaman wajah Che Ta tanpa calitan makeup atau fake lashes menjadi tular.

Kawan Dedah Wajah Che Ta Tanpa Bulu Mata Palsu, Kecantikannya Dipuji Melambung 4

Ya Allah macam anak daralah dia tak pakai bulu mata

Sambil mengenakan baju kurung dan tudung berwarna pink lembut, dia ternampak manis memberikan senyuman kepada si perakam. Dengan gelagat memegang pokok bunga sepertinya malu-malu kucing, Encik Anas Zahrin sempat memuji penampilan sahabatnya itu yang nampak persis anak dara. Sejak dimuat naik, rakaman pendek ini berjaya meraih ratusan ribu jumlah tontonan.

@anaszahrin

Sebab ramai request kan? Nah! Ya Allah 😱

♬ Squid Game – Sensei D & DDark

Lawa gila…Saya anak 5 pun jealous…Moga cantik tu turun kat saya sikit

Menjengah ke ruangan komen pula, netizen juga tidak putus-putus memberikan pujian dengan keayuan semula jadi milik Che Ta. Ada pula yang berseloroh semoga kecantikan artis ini boleh ‘menurun’ sedikit kepada mereka.


Kawan Dedah Wajah Che Ta Tanpa Bulu Mata Palsu, Kecantikannya Dipuji Melambung 5

Kawan Dedah Wajah Che Ta Tanpa Bulu Mata Palsu, Kecantikannya Dipuji Melambung 6

Kawan Dedah Wajah Che Ta Tanpa Bulu Mata Palsu, Kecantikannya Dipuji Melambung 7

Kawan Dedah Wajah Che Ta Tanpa Bulu Mata Palsu, Kecantikannya Dipuji Melambung 8


Sumber : TikTok ANAS

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Tersasul Panggil Kamal Adli ‘Sayang’ Di Live TV, Uqasha Senrose Tertunduk Malu
🔥Berkali Ranapkan Cubaan Gol JDT, Kekacakan Kevin Mendoza Buat Ramai Tak Keruan
🔥[VIDEO] Mak Engku Jiwai Watak Saat Shooting, Tertampar Muka Amelina Betul-Betul

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Youtube

Facebook