Hiburan

“Kau Tak Boleh Beranak Sebab Bagi Laki Makan Kotor!” – Isteri Izzue Islam Dituduh Bomohkan Suami?

Baru-baru ini sebuah media hiburan melaporkan isteri kepada pelakon dan penyanyi terkenal Izzue Islam, Awin Nurin  telah difitnah hebat oleh seorang pengguna laman sosial.

Ini dikongsikan sendiri oleh Awin menerusi aplikasi Insta Storynya di mana seorang pengguna menuduh dia melakukan perkara syirik kepada suaminya.

Awin menerusi entri berkenaan sempat menulis petua dia berkahwin dengan Izzue adalah kerana hati yang bersih dan tidak buruk sangka pada orang lain. 

Awin yang dihubungi pihak URTV kemudiannya sempat meluahkan perassaan sedihnya selain menafikan dia menggunakan khidmat bomoh dan sebagainya.

“Saya akui terkilan sedikit dengan sikap mereka yang suka sangat tuduh yg bukan-bukan atau lempar fitnah tanpa memikirkan perasaan orang lain sedangkan saya tidak tahu pun siapa mereka.  

Bila mereka cakap soal ni, tipulah kalau saya cakap tidak sedih. Sekuat mana pun kita usaha, kalau dah bukan jodoh, pastinya tidak akan bersatu. 

Seperkara lagi yang mereka wajib tahu, percaya kepada bomoh adalah syirik kepada Allah. Syirik adalah dosa besar yang tidak diampunkan Allah. Jangan pandang remeh akan hal ini,” katanya.

Walaupun difitnah hebat, Awin memberitahu bahawa dia memaafkan si pefitnah  berkenaan, selain sempat berpesan supaya tidak membuat fitnah lagi di masa hadapan.

Awin mendirikan rumah tangga bersama Izzue atau nama penuhnya, Muhammad Izzul Islam Mazlan pada 2 Jun 2013 yang lalu.

Sumber URTV

like
2
love
2
haha
2
wow
3
sad
angry

- Kerja Kosong | Latihan Industri | Praktikal. Klik untuk Info lanjut.

Kisah Dunia

Tunggu sekejap yer..

0