Cinta & Perhubungan Viral

“Kali Pertama Ayah Menangis” – Viral Bapa Menangis Nikahkan Anak, Ini Kisahnya

2 hari lepas viral video berdurasi 15 saat dimuat naik di Twitter mengenai seorang bapa yang menangis kerana tidak dapat menahan rasa sebak sejurus selepas menikahkan anak perempuannya di Masjid UPM. Video tersebut telah mendapat lebih daripada 30, 000 retweet daripada para netizen apabila rata-rata mereka turut sebak melihat reaksi yang ditunjukkan oleh bapa tersebut.

BACA : Menangis Saat Nikahkan Anak Gadis, Reaksi ‘Priceless’ Bapa Ini Undang Sebak!

Sebab ayah, cinta pertama anak perempuannya

Menerusi satu temu bual bersama sebuah portal, adik pengantin perempuan iaitu Sharifah Naqiyah Afiqah juga individu bertanggungjawab berkongsi video berkenaan telah berkongsi kisah di sebalik air mata ayahnya itu.

Menurut Naqiyah, reaksi yang ditunjukkan oleh ayahnya, Syed Mohd Nasir Syed Ismail telah membuatkan dia bersama hadirin lain turut sebak melihat akan air mata itu semasa acara tersebut berlangsung.

Kredit Foto : Mstar

Untuk pengetahun semua, itulah kali pertama saya melihat ayah menangis depan mata. Sebelum ini jika dia bersedih mahupun kecewa, dia tak pernah tunjuk perasaan dia.

Pada masa itu saya sudah bersedia merakam video lepastu saya tengok ayah menangis. Saya, kakak, dan adik-beradik malah nenek pun turut mengalirkan air mata.

Semua orang yang berada di situ turut sebak kerana ayah ni jenis ‘daddy cool’, pada masa tu orang cakap dalam hati dia ada taman.

Tambahnya, Naqiyah beranggapan ayahnya itu gagal untuk mengawal emosi kerana masih belum puas mencurahkan kasih sayang untuk anak perempuan sulungnya itu kerana tinggal berjauhan sejak di bangku sekolah lagi.

Masuk asrama..sambung belajar di Amerika Syarikat

Kredit Foto : Mstar

Sumber : Mstar Twitter snasmn_ IG dr.luqmanalhakim