Hiburan Semasa Viral

“Kak, Maafkan Nurul Sebab Berkawan Dengan Suami Akak’- Luahan Isi Hati Nurul Zahid Terhadap Madunya

Siapa yang tidak kenal pada anak perempuan Timbalan Perdana Menteri negara kita, Zahid Hamidi iaitu Nurul Hidayah. Jika sebelum ini beliau meratapi pemergian suaminya yang tercinta namun kini mungkin hari harinya lebih indah digantikan dengan suami baru.

Rasanya umum mengetahui tentang Nurul yang berkahwin dengan seorang lelaki dan juga suami orang sekaligus menjadikan beliau sebagai isteri nombor dua. Rata rata wanita rasanya sangat pantang dengan kes ambil suami orang dan paling dibenci wanita yang mengambil suami orang.

Namun, berbeza seperti apa yang terjadi pada Nurul apabila beliau bukan sahaja berjaya mengambil hati suami orang bahkan mampu memikat hati si madunya yang merupakan isteri pertama buat suaminya kini. Tiada perbalahan yang berlaku bahkan mampu memeluk bahu bersama.

Demikian adalah gambar Nurul bersama madunya yang dimuat naik di laman instagram berserta kapsyen yang menarik perhatian netizen.

Ha elok lah tu dia ambik hati si madu pertama sebab dia sedar diri yang dia kahwin dengan suami orang. Jangan jadi perempuan tak sedar diri sorok sorok jalin hubungan dengan suami orang. Semoga berbahagia buat keluarga ini!

[instagram-feed]