Viral Inspirasi Sedih

Nikah Dari 2020 Belum Ada Rezeki Anak, Wanita Tumpang Bahagia Ibunya Pula Hamil

Nikah Dari 2020 Belum Ada Rezeki Anak, Wanita Tumpang Bahagia Ibunya Pula Hamil 1
Jawatan Kosong

Sharing is caring!

“Bila nak ada anak? Kahwin dah lama”. Ini adalah antara dialog sensitif yang tidak sepatutnya dilemparkan secara membabi buta kepada pasangan suami isteri TTC. Siapalah yang berkahwin tanpa mengharapkan cahaya mata? Namun semuanya berbalik kepada rezeki Allah. Lambat atau cepat, semua aturan-Nya pasti terselit hikmah luar biasa termasuklah menjadikan seseorang hamba itu lebih tabah.

BACA : [VIDEO] Wanita Nangis Rahim Belum Berisi, 2 Adik Ipar Sebulan Kahwin Dah Hamil

Ku sangka diriku yang 2 line, rupanya ibuku…Tahniah Mama

Bagi kisah luar biasa di bawah, seorang gadis berusia 20 tahun menumpang gembira apabila ibunya sendiri memberitahu sedang hamil. Namun jauh di sudut hati, dia merasa sedikit rendah diri dan mempersoalkan adakah dirinya tidak boleh mengandung sedangkan dia sudah mendirikan rumah tangga sejak tahun 2020. Segala usaha sudah pun dibuat, namun rezeki masih belum menyebelahi.

@nureenorairi_

ku sangka diri ni 2line tapi ibuku yg 2line 🥰 tahniah mama . baby no.8 is coming ❤️ semoga allah hadirkan zuriat dalam rahimku aamin ✨#fyp #REZEKI

♬ Seribu Kemanisan – Siti Nurhaliza

Nikah Dari 2020 Belum Ada Rezeki Anak, Wanita Tumpang Bahagia Ibunya Pula Hamil 2

Saya dengan mak berjiran…Mestilah saya ada perasaan cemburu…Sekarang dah okey

Melalui paparan mesej yang dikongsikan, ibunya juga tidak sangka masih boleh mengandung di usia 40 tahun. Meskipun dahulunya mengakui pernah rasa terkilan dan sedikit cemburu hingga emosinya terganggu, Puan Nureen bagaimanapun menerima ujian Allah dengan hati terbuka dan menumpang bahagia untuk kelahiran bakal adik barunya kelak.


Nikah Dari 2020 Belum Ada Rezeki Anak, Wanita Tumpang Bahagia Ibunya Pula Hamil 3

Nikah Dari 2020 Belum Ada Rezeki Anak, Wanita Tumpang Bahagia Ibunya Pula Hamil 4


Bukan rezeki saya & suami untuk besarkan awak sayang

Hasil tinjauan mendapati sebelum ini Puan Nureen pernah dikhabarkan hamil dan dia sangat teruja dengan anugerah tidak ternilai ini. Namun, sesungguhnya Allah punyai perancangan lebih baik. Zuriat berkenaan hanya menjadi pinjaman sementara buat suami isteri berkenaan.

@nureenorairi_

Alhamdullilah rezeki kami berdua , baru dapat tahu dalam rahim saya ada penghuni 😭❤️🤲🏼 syukur Ya Allah 😭❤️ #1monthmarrige✨#baby2021🎈

♬ original sound – mrliiana – merrrrrrrr

@nureenorairi_

Allahuakbar! Bukan rezeki saya dan suami untuk membesar kan awak syg. Patut semalam sakit perut sgt rupanya awak dah tkda dlm rahim momi 😞😞💔

♬ bunyi asal – Hudasyahirah_ – Hudasyahirah_

Sumber : TikTok nureennorairi

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Propa Dirasuk & Jelir Lidah, Watak Lola & Che Yah Dalam Dukun Diva Dipuji Lawak
🔥Genggam Kuat Katil Ketika Contraction, Ramai Kesian Muka Almy Nadia Merah Padam
🔥Posisi Kek 5 Tingkat Uqasha & Kamal Jadi Bualan, Risau Pengantin Termasuk Kolam

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Youtube

Facebook