Viral

“Jodoh Ke Ni?” -Jejaka Mata Hazel Curi Perhatian, Rupanya Mix Pantai Timur Je

"Jodoh Ke Ni?" -Jejaka Mata Hazel Curi Perhatian, Rupanya Mix Pantai Timur Je 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Bagi kebanyakan orang Asia, memiliki mata coklat dan hitam sememangnya menjadi satu kebiasaan. Berbeza dengan masyarakat Barat yang mempunyai anak mata pelbagai warna seperti biru, hijau, kelabu dan sebagainya. Disebabkan itu, ramai pula yang cuba memakai contact lens untuk menyerlahkan lagi kecantikan dan ‘keunikan’ mata.


BACA : [VIDEO] Gadis Mata Biru Muak Asyik Ditegur -“Dik, Contact Lens Jatuh Sebelah..”

Kacak sungguh sampai ada yang terpukau…jejaka mata hazel curi perhatian

Sebaliknya pula dengan jejaki ini, anugerah terindah yang dikurniakan Tuhan nyata mencuri perhatian ramai. Menerusi sebuah klip video viral di TikTok, pemuda bernama Zahir Sulaiman dilihat cukup kacak kerana memiliki sepasang anak mata original berwarna hazel. Malah penampilan jejaka berusia 22 tahun ini cukup memukau sesiapa sahaja yang memandang.


"Jodoh Ke Ni?" -Jejaka Mata Hazel Curi Perhatian, Rupanya Mix Pantai Timur Je 2

"Jodoh Ke Ni?" -Jejaka Mata Hazel Curi Perhatian, Rupanya Mix Pantai Timur Je 3

Tak ada mix pun…ayah Marang, Terengganu & ibu pula Kereteh, Kelantan

Siapa sangka gara-gara memiliki sepasang anak mata yang unik, pemuda ini sering ditanyakan dengan soalan tentang keturunannya. Tidak kurang juga yang mendakwa dirinya mengenakan lens berwarna. Tampil menjelaskan segala salah faham itu, Zahir mendedahkan ayahnya berasal dari Marang, Terengganu manakala ibunya pula Ketereh, Kelantan.


@zahir.sulaiman_____

Tak fyp xtahu la🤦🏻‍♂️ #fyp #fypシ #fypdongggggggg #foryoupage

♬ bunyi asal – Zahir.Sulaiman_ – Zahir.Sulaiman_

@zahir.sulaiman_____

Geng, kalau fyp mention komen eh😝 #fyp #fypシ #fypdongggggggg #fypage #foryoupage

♬ bunyi asal – Zahir.Sulaiman_ – Zahir.Sulaiman_

‘Heloks’…ni baru betul dari mata turun ke hati

Meraih lebih belasan ribu tontonan, netizen mengakui terpukau dengan keunikan semula jadi warna anak mata Zahir. Selain mengimpikan rona mata seperti itu, segelintir mereka turut berseloroh kononnya sudah menemui jodoh mereka.

"Jodoh Ke Ni?" -Jejaka Mata Hazel Curi Perhatian, Rupanya Mix Pantai Timur Je 4

"Jodoh Ke Ni?" -Jejaka Mata Hazel Curi Perhatian, Rupanya Mix Pantai Timur Je 5

"Jodoh Ke Ni?" -Jejaka Mata Hazel Curi Perhatian, Rupanya Mix Pantai Timur Je 6

Sumber : TikTok zahir.sulaiman, Instagram zahir.sulaiman

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥[VIDEO] Curi Bungkus Makanan Hotel Masuk Ke Bekas Sendiri, Wanita Malu Dirakam
🔥[VIDEO] “Macam Family Je” – Bini Kerdil Curi Tumpuan Jalan Dipimpin Suami & BFF
🔥Ibu Di Rumah Masak Sedap, Tapi Sedih Anak Duduk Asrama Berbuka Lauk Ayam Mentah

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram