Cinta & Perhubungan Hiburan

Jatuhkan Talak 3 Pada Bekas Isteri, Boy Iman Dedah Punca Sebenar Perpisahan!

Jatuhkan Talak 3 Pada Bekas Isteri, Boy Iman Dedah Punca Sebenar Perpisahan! 1
Portal Cari Jodoh Muslim

Sharing is caring!

Baru-baru ini, pelakon dan usahawan Dato Boy Iman telah membuat pengakuan menerusi posting di Instagram bahawa dia dan bekas isterinya iaitu Kumala Dewi Anas telah berpisah pada 20 April lalu dengan talak 3. Menurut Boy atau nama sebenarnya Norul Iman Abdul Rahman, mereka pernah berpisah 2 kali pada 2015 dan 2017 tapi kembali rujuk semula sebelum tamat tempoh idah.

BACA :¬†Lepas Dah Dapat PhD, Dato Dr Boy Iman ‘U-Turn’ Sambung Master Pula!

Jatuhkan Talak 3 Pada Bekas Isteri, Boy Iman Dedah Punca Sebenar Perpisahan! 2

Tambah pelakon filem ‘Blok 404’ ini, perpisahan terdahulu itu tidak difailkan di mahkamah syariah. Namun, perpisahan kali ke-3 ini masih lagi dalam proses di mahkamah.


Sebenarnya ini adalah perpisahan kali ketiga saya dengannya. Kali pertama berlaku pada tahun 2015 tapi kami kembali rujuk atas dasar sayang. Perpisahan kedua berlaku pada 2017 tapi kembali rujuk atas alasan sama dan tidak menfailkan perpisahan kerana sudah rujuk melalui hubungan kelamin.

Masih rapat & tak bermusuh 

Jelasnya lagi, pendedahan tersebut dibuat menerusi laman media sosial bagi mengelakkan salah faham dan persoalan daripada ramai pihak. Meskipun sudah berpisah dan menjalani kehidupan berbeza, namun mereka tidak pernah bermusuhan. Malah, dia menyambut Hari Raya Aidilfitri dan Aidiladha bersama bekas isteri.

Jatuhkan Talak 3 Pada Bekas Isteri, Boy Iman Dedah Punca Sebenar Perpisahan! 3

Jatuhkan Talak 3 Pada Bekas Isteri, Boy Iman Dedah Punca Sebenar Perpisahan! 4

Punca keruntuhan rumah tangga..masalah dalam perniagaan

Dalam pada itu, Boy turut tidak menafikan bahawa punca perpisahannya adalah mungkin disebabkan oleh masalah kewangan dan perniagaan yang semakin merundum. Walau bagaimanapun, ia bukanlah punca utama perpisahan mereka.


Jatuhkan Talak 3 Pada Bekas Isteri, Boy Iman Dedah Punca Sebenar Perpisahan! 5

Jatuhkan Talak 3 Pada Bekas Isteri, Boy Iman Dedah Punca Sebenar Perpisahan! 6

Boy dan Kumala telah mendirikan rumah tangga pada 11 November 2011 dan dikurniakan seorang anak lelaki bernama Norul Emmer yang kini berusia 6 tahun. Sebelum ini Kumala pernah berkahwin dan mempunyai seorang anak gadis berumur 19 tahun iaitu Ku Ivy Emmera.

Sumber : mStar


Kisah Dunia Advertisement Slot

Nak cerita lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia di https://t.me/kisahdunia

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram


Kisah Dunia Nak cerita viral & trending setiap hari? Tidak Ya