Semasa Viral

Jasad Kaku Ibu Tunggal Ditemui Dalam Semak, Suspek Kini Diberkas Polis

Jasad Kaku Ibu Tunggal Ditemui Dalam Semak, Suspek Kini Diberkas Polis 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Siapa sangka, misteri kehilangan seorang wanita berusia 40-an yang dikatakan tidak pulang ke rumah selepas keluar berniaga akhirnya terjawab. Ia susulan penemuan jasad kaku individu terbabit dalam semak berhampiran kawasan perumahan di Yong Peng, Batu Pahat awal pagi semalam.

BACA : Mak Ayah Anti Vaksin Tolak Doktor Buat Czer, Akhirnya Bayi Cuma Tinggal Jasad


Jasad wanita dalam semak ditemui orang awam

Menurut Ketua Polis Daerah Batu Pahat, jasad wanita berkenaan ditemui oleh penduduk sekitar yang kebetulan melalui kawasan tersebut. Sejurus menerima maklumkan berhubung insiden tersebut, beberapa anggotanya dikejarkan ke lokasi kejadian bersama Pasukan Forensik dan Unit Anjing Pengesan (K9) daripada Ibu Pejabat Kontijen (IPK) Johor untuk membantu siasatan.

Jasad Kaku Ibu Tunggal Ditemui Dalam Semak, Suspek Kini Diberkas Polis 2

Jasad Kaku Ibu Tunggal Ditemui Dalam Semak, Suspek Kini Diberkas Polis 3

Rupanya Allahyarhamah Ijah merupakan seorang ibu tunggal..

Sementara itu, pengguna Facebook bernama Wee Ka Siong mendedahkan bahawa Allahyarham merupakan seorang ibu tunggal yang bergiat aktif dalam sukarelawan RELA. Malah dia juga mendoakan keadilan buat wanita yang mesra disapa Ijah itu.


Jasad Kaku Ibu Tunggal Ditemui Dalam Semak, Suspek Kini Diberkas Polis 4Jasad Kaku Ibu Tunggal Ditemui Dalam Semak, Suspek Kini Diberkas Polis 5Jasad Kaku Ibu Tunggal Ditemui Dalam Semak, Suspek Kini Diberkas Polis 6

Jasad Kaku Ibu Tunggal Ditemui Dalam Semak, Suspek Kini Diberkas Polis 7

Suspek warga tempatan diberkas & direman 7 hari bagi membantu siasatan

Menerusi perkembangan terkini, seorang lelaki warga tempatan telah diberkas dan direman tujuh hari selepas dipercayai terlibat dengan insiden meragut nyawa seorang wanita di sebuah gudang kosong. Memetik laporan daripada portal Harian Metro, perintah reman terhadap lelaki berusia 42 tahun itu dikeluarkan Majistret Nurul ‘Izzati Mohamad bermula hari ini sehingga 14 November bagi membantu siasatan.

Jasad Kaku Ibu Tunggal Ditemui Dalam Semak, Suspek Kini Diberkas Polis 8

Jasad Kaku Ibu Tunggal Ditemui Dalam Semak, Suspek Kini Diberkas Polis 9

Sumber : Facebook Harian Metro, Wee Ka Siong, Twitter Mohd Redzuan Abdul Manap


Kisah Dunia Advertisement Slot

Sharing is caring!

Telegram