Home » “Jangan Marah Dah, Saya Minta Maaf…” -‘Game’ Satu Malaysia Dengan Gosip Percintaan Bersama Aedy, Nabila Razali Nafi Menipu?!
Hiburan

“Jangan Marah Dah, Saya Minta Maaf…” -‘Game’ Satu Malaysia Dengan Gosip Percintaan Bersama Aedy, Nabila Razali Nafi Menipu?!

Penyanyi Nabila Razali bersama mStar meminta maaf kepada orang ramai, terutamanya individu yang menganggap dirinya mempunyai hubungan istimewa dengan pelakon Aedy Ashraff.

Menggunakan foto mesra bersama Aedy dan’video kontroversi’ untuk mempromosikan lagu Pematah Hati, penyanyi berusia 25 tahun ini dikecam hebat oleh netizen yang merasakan dia mempergunakan kisah berkenaan untuk menaikkan nama sendiri.

Nabila walau bagaimanapun menjelaskan bahawa dia tidak pernah menipu orang ramai memandangkan sebelum ini dia tidak pernah mengeluarkan sebarang kenyataan mengenai perhubungannya dengan pelakon Tentang Bulan itu.

“Saya ingin meminta maaf sekiranya ada mana-mana pihak yang rasa saya telah menipu anda dengan cerita-cerita yang saya uploadkan di Instagram, saya minta maaf.

Kalau nak cakap saya menipu tu tidak jugak sebab saya tak pernah keluarkan kenyataan saya bercinta,” katanya.

Bahkan, Nabila turut menjelaskan bahawa video kontroversi yang dibuatnya sebelum ini tidak ditujukan kepada sesiapa. Bagi Nabila biarpun dikecam dan dikritik orang ramai, dia menganggap semua itu sebagai sebahagian daripada kerjayanya.

Sumber mStar

KisahDunia.COM

- Dapat duit dengan kongsi artikel Info lanjut.

- Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke kisahdunia@kayzasia.com Info Lanjut.

like
love
haha
wow
sad
angry

Apa Komen Anda