Cinta & Perhubungan Hiburan

Isteri Tengah Sarat Hamil, Jeb Paskal Ada Perempuan Lain?

Sejak membintangi filem aksi Paskal menerusi watak Jeb pada tahun lalu, nama aktor berbadan tegap Ammar Alfian semakin memuncak dan mula diterima dalam dunia hiburan tanah air. Seperti diketahui umum juga, Ammar telah berkahwin dengan gadis pilihannya iaitu Nelissa Nezam dan dia kini sedang sarat hamil. Mereka juga kerap berkongsi foto mesra bersama di media sosial masing-masing.

BACA : Sah Berpisah Aliff Aziz Gugurkan Talak 1 Pada Bella Astillah!

Menerusi perkongsian terbaru di Instagram, Nelissa telah mendakwa bahawa Ammar telah berlaku curang kepadanya saat dia sedang hamil 6 bulan.

Menurut kapsyen yang ditulis, Nelissa menyifatkan suaminya itu sebagai seorang yang tidak berhati perut kerana sanggup berbuat demikian kepadanya.

Ramadan pada tahun ini sangat menguji saya dengan cara yang paling tidak terjangka. Saya mendapat tahu bahawa suami yang saya kahwini selama 3 tahun ini telah berlaku curang ketika saya sedang sarat hamil anaknya. 

Saya tidak pernah tahu yang saya telah berkahwin dengan seorang lelaki yang tidak berperikemanusiaan. Namun,  saya percaya bahawa semua yang berlaku ada alasan dan Allah mempunyai perancangan yang lebih baik untuk saya dan bayi dalam kandungan ini.

Meskipun begitu, Nelissa bersyukur kerana mendapat sokongan daripada ahli keluarga dan rakan-rakan yang telah banyak membantunya memberi semangat untuk meneruskan hidup.

Semasa mengetahui akan hal ini, saya merasakan seperti seluruh dunia ini telah musnah dan terfikir tidak akan mampu untuk mengharunginya. Semoga semuanya akan menjadi lebih baik bermula daripada sekarang. InshaAllah.

Nelissa turut mengakhiri kapsyennya dengan #SingleMother. Keretakan hubungan mereka dilihat lebih ketara apabila mereka sudah tidak berkongsi gambar bersama lagi malah gambar-gambar sebelum ini juga telah dipadam.

Sumber : IG nelissanezam Kosmo

[instagram-feed]