Cinta & Perhubungan Realiti Hidup Viral

Isteri Sarat Hamil 7 Bulan, Suami Jatuhkan Talak Sebab Angau Pada Staf Intern!

Menerusi satu pendedahan daripada Jabatan Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, sering mengikuti rombongan, gemar membeli-belah dan partner tidur berdengkur adalah antara isu remeh yang menjadi punca keruntuhan ruamh tangga pada masa kini. Perkara berkenaan ternyata mengundang kerisauan ramai pihak dek kerana hal yang tidak begitu serius pun boleh menyebabkan mereka berpisah begitu sahaja. Bagai sukar dipercayai namun itulah hakikat mengejutkan yang sedang melanda masyarakat kita.

BACA: Sibuk Kerja Sampai Takde Masa Nak Bermesej, Akhirnya Awek Pasang Lelaki Lain!

Kredit Foto: Bernama

Nangis tengok status WhatsApp anak dia

Selain punca-punca tersebut, difahamkan masalah perselingkuhan pula adalah antara faktor dominan bagi isu terbabit seperti kisah yang dialami oleh seorang wanita ini. Bekas suaminya tergamak menjatuhkan talak sewaktu dia mengandung kerana terpikat pula dengan pelajar praktikal di tempat kerjanya. Kisah itu telah didedahkan sendiri oleh rakannya di laman Twitter. Siapa menyangka ruang kerja yang seharusnya dikawal dengan sikap profesional bertukar menjadi ‘medan’ untuk mereka menyulam kasih sayang.

Gambar sekadar hiasan

Siap bawak holiday ke Thailand

Walaupun sudah merayu agar dirinya tidak ditinggalkan, wanita itu terpaksa menelan hakikat pahit kerana suaminya lebih rela memilih gadis praktikal yang baru dikenali. Tidak ketinggalan, pendedahan ini bertambah menyakitkan hati kerana gadis tersebut seolah-olah meletakkan punca utama konflik ini di atas bahu wanita tersebut. Walhal, dia adalah insan ketiga yang melangkah masuk dalam rumah tangga berkenaan.

Gambar sekadar hiasan

Gambar sekadar hiasan

Sumber: Twitter manehhhhh

Jawatan kosong di Kisah Dunia. Maklumat lanjut klik DI SINI

Youtube

Facebook

Telegram