Cinta & Perhubungan Viral

Isteri Penat Kerja Siang Ke Siang, Suami Berjoli Transfer Duit Kepada Awek Bigo

Isteri Penat Kerja Siang Ke Siang, Suami Berjoli Transfer Duit Kepada Awek Bigo 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Zaman sekarang bukan lagi hal pelik untuk isteri bekerja dengan niat membantu ekonomi keluarga. Malang sekali, ada suami yang ibarat tak tahu diuntung meskipun orang rumah mereka sehabis baik meringankan beban kewangan dari segi pembayaran bil api air, duit sewa rumah sehinggalah belanja barang dapur. Sekali dua mungkin boleh tahan, namun kesabaran hati seorang wanita juga ada batasnya.

BACA : 2 Bulan Menduda Kahwin Baru, Bekas Suami Mampu Beri Nafkah Anak RM878 Sahaja?

Kerja siang sampai siang…Suami transfer duit ke awek Bigo

Bagi kisah di bawah pula, seorang wanita berkongsikan rasa ralat kerana mengetahui suaminya membuat suatu yang sangat mengejutkan. Seperti kebanyakan isteri-isteri lain, dia tidak mengeluh terpaksa bekerja dari siang bertemu siang untuk memenuhi kepeluan keluarga. Namun siapa menduga, dia menemukan banyak transaksi pembayaran diamond kepada gadis-gadis di aplikasi Bigo.

@rqkyla

♬ original sound – Mahalini Raharja – Mahalini Raharja

Isteri Penat Kerja Siang Ke Siang, Suami Berjoli Transfer Duit Kepada Awek Bigo 2
Gambar sekadar hiasan

Terima kasih kepada yang support

Untuk pengetahuan anda, Bigo adalah aplikasi di mana seseorang boleh membuat live streaming dengan pelbagai content menarik di mana penonton yang berpuas hati boleh memberikan diamond kepada mereka. Diamond itu kemudiannya boleh ditukarkan kepada wang ringgit dan di sinilah ramai anak muda membuat duit khususnya perempuan. Penemuan resit online itu benar-benar meruntun jiwa, namun dia berterima kasih kepada yang memberikan kata semangat.


@rqkyla

Balas @bebyfuuu

♬ suara asli – Rqkyla – Rqkyla

Lelaki parasit makin banyak ya? Let him go

Melihat keadaan tersebut, ramai netizen kesal kerana si suami mempergunakan pengorbanan isteri yang bekerja tidak kenal erti penat. Kata mereka, mungkin lebih baik rumah tangga itu ditamatkan sahaja.

Isteri Penat Kerja Siang Ke Siang, Suami Berjoli Transfer Duit Kepada Awek Bigo 3 Isteri Penat Kerja Siang Ke Siang, Suami Berjoli Transfer Duit Kepada Awek Bigo 4 Isteri Penat Kerja Siang Ke Siang, Suami Berjoli Transfer Duit Kepada Awek Bigo 5 Isteri Penat Kerja Siang Ke Siang, Suami Berjoli Transfer Duit Kepada Awek Bigo 6 Isteri Penat Kerja Siang Ke Siang, Suami Berjoli Transfer Duit Kepada Awek Bigo 7


Sumber : TikTok rqkyla

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Kantoi Buang Sisa Kimia Ke Sungai, Kecut Perut Adu Du Bila Ditangkap BoBoiBoy
🔥Iqbal Muncul Bagi Cincin, Juri Tegur Peserta Bawa ‘Isu Sampah’ Ke Pentas MLM
🔥[VIDEO] Ku Faridah Tampar Sharif Zero, Persembahan Kumpulan Tiro Diberi 5 HA
🔥Rating Running Man Mencanak, Jihyo Tayang Tuah Main Jambatan Kaca Squid Game

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook