Home » Inilah Dia Orang Utan Paling Bijak dan Paling Gatal Dalam Dunia,Korang Kena Hati-hati Bila Nak Bergambar Dengan Mereka
Viral

Inilah Dia Orang Utan Paling Bijak dan Paling Gatal Dalam Dunia,Korang Kena Hati-hati Bila Nak Bergambar Dengan Mereka

Orang utan adalah antara sejenis haiwan yang menarik perhatian ramai manusia. Jika anda melawat zoo negara, tidak sah rasanya jika tidak bergambar dengan orang utan.

Mereka di katakan sejenis haiwan yang cerdik dan pintar dan pada masa yang sama bijak untuk berinteraksi dengan manusia. Tidak hairan jika manusia menggunakan orang utan untuk membuat persembahan.

Seperti seorang atuk ini, dia di lihat sangat teruja untuk mengambil gambar dengan 2 ekor orang utan yang ada di situ. Orang utan itu juga di lihat bergaya dengan pakaiannya sendiri. Mungkin kerana sudah terbiasa bilamana ramai orang mahu mengambil gambar dengan mereka, makanya mereka pun melakukan banyak posing hebat mengalahkan model.

Satu demi satu, 2 ekor orang itu di lihat beraksi hebat dengan pelbagai gaya sama ada kaki dan tangannya di letakkan di atas atau di bawah. Atuk itu hanya ketawa melihat gelagat orang utan tersebut.

Semua gayanya nampak makin rancak. Sampailah bila atuk itu berdiri, tiba-tiba salah seekor dari orang utan itu meletakkan tangannya di tempat sensitif atuk terbabit.Mula-mula air muka atuk itu berubah tetapi dia hanya ketawa melihat aksi orang utan itu.

Bagi yang menonton, ada yang menyatakan ianya satu lawak. Namun ada juga yang mempersoalkan bagaimana orang utan itu boleh melakukan cara sedemikian jika tidak ada orang mengajarnya? Bagi individu terbabit, ia tetap satu perbuatan yang salah dan sangat menjengkelkan.

KisahDunia.COM

- Dapat duit dengan kongsi artikel Info lanjut.

- Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke kisahdunia@kayzasia.com Info Lanjut.

like
love
haha
wow
sad
angry

Apa Komen Anda

error: Alert: Content is protected !!