Hiburan

“Ini Mungkin Ujian Saya” – Datin Nur Shahida Akui Terlalu Mengikut Emosi

Pada konsert Gegar Vaganza minggu lepas, viral kelakuan Dato Aliff Shukri peneraju syarikat Terlajak Laris yang dianggap keterlaluan kerana mencuba testimoni sebuah produk ke atas seorang wanita. Dato Alif dan juga isteri menerima kecaman hebat oleh netizen.

BACA : Petronas Berjanji CSR Akan Diberi Tanggungjawab Utama Di Sarawak

Isteri beliau Datin Nur Shahida juga turut menerima tempias dan turut memuat turun komen pedas yang diterima daripada netizen. Akibat perbuatan tersebut, beliau memuat turun sebuah gambar dan mengakui bahawa beliau terlalu mengikut emosi kerana kecaman yang diterima.

Datin Nur Shahida memuat turun gambarnya yang berusia 21 tahun dan meluahkan isi hatinya mengenai apa yang berlaku sejak 2 hari yang lalu. Beliau mengakui bahawa tidak sepatutnya dia bergaduh dengan semua orang dan meminta maaf kepada semua komen yang dia balas.

Ketika berusia 21 tahun..

Saya sedih 2 hari ni..

Berkat rezeki dari Allah dan usaha dia cari rezeki selama 10 tahun..

Tapi kan followers saya 2 hari ni naik 20k dah..

Para netizen turut memenuhi ruangan komen Datin Nur Shahida dan memberi beliau kata-kata semangat untuk mengharungi semua dugaan dan badai yang mendatang. Namun ada juga yang masih memberikan kata-kata negatif tetapi walaupun begitu Datin Nur Shahida dilihat turut membalas sesetengah komen yang dilemparkan oleh para netizen dan pengikut Instagram beliau.

Keep strong. Diam itu nikmat.

Kita tak mampu nak puaskan hati semua orang..

Terus terang saya katakan saya amat kagum dengan ketabahan..

Abaikan apa yang orang cakap sana sini. Yang penting kita tahu diri…

Kalau kita tak back up laki kita sapa lagi nak back up..

Semoga keluarga Datin Nur Shahida diberikan kekuatan untuk menempuhi arus gelora di dalam bidang perniagaan dan juga dunia artis yang penuh dengan ujian dan dugaan.

Sumber : IG, Datin Nur Shahida