Home ยป Ini Dia Koleksi Foto Datuk Dr Sheikh Muzaffar Bersama Dengan Anak Kembarnya Noah dan Adam Yang Tersangatlah Bijak dan Comel
Inspirasi

Ini Dia Koleksi Foto Datuk Dr Sheikh Muzaffar Bersama Dengan Anak Kembarnya Noah dan Adam Yang Tersangatlah Bijak dan Comel

Datuk Dr Sheikh Muzaffar dan isteri Dr Harlina di katakan mempunyai kehidupan yang cukup sempurna dan sangat bahagia.

Setelah berkahwin, mereka di kurniakan 2 orang puteri yang sangat cantik dan bijak pandai seperti orang tuanya.

Selepas itu, mereka di kurniakan sepasang kembar bayi lelaki yang sudah semakin membesar.

Melalui akaun Instagramnya, Dr Sheikh kerap memuat naik aktivitinya bersama anak-anak termasuklah bersama dengan si kembar iaitu Adam dan juga Noah.

Menurut Dr Sheikh dia dan isteri sangat bertuah kerana mempunyai 2 orang anak perempuan yang sangat rajin untuk menjaga dan melayan adik kembar mereka.

Melalui akaun itu juga, Dr Sheikh berkongsi pelbagai tips menarik berkaitan dengan penjagaan bayi dan anak kecil membuatkan ramai ibu dan ayah sangat menyukai kesemua status yang di muat naik olehnya.

Dalam beberapa rakaman video juga, Dr Sheikh ada menunjukkan bagaimana dia menggunakan waktu terluang untuk bersama kembar dan juga anaknya yang lain. Kata Dr Sheikh, isterinya banyak bersama dengan kembar mereka melalui proses penyusuan badan dan dia tidak mahu ketinggalan untuk menghabiskan masa bersama dengan bayi mereka.

Kata Dr Sheikh lagi, ayah juga perlu mencari waktu khusus untuk bersama dan bermain dengan anak kecil selain daripada ibu yang biasanya banyak menguruskan anak kecil. Maka tidak hairan jika di awal pagi jika dia tidak bekerja, Dr Sheikh akan mengajar bayi kembarnya untuk bermain dengan kad belajar yang mempunyai gambar apa-apa objek.

Dr Sheikh juga kerap memandikan Adam dan Noah dan melalui satu rakaman video, dia mengajar ibu ayah followersnya bagaimana untuk melatih anak-anak sedari kecil untuk mandi sambil belajar menahan nafas apabila di alirkan air pada kepalanya. Cara ini menurut Dr Sheikh, ia akan melatih bayi untuk membuat persediaan bagi belajar berenang di usia yang muda.

Jika anda mahu mendapatkan banyak tips parenting yang sangat best dan praktikal, anda boleh follow akaun IG Dr Sheikh ini. Memang beruntung mereka suami isteri kerana dpat membina rumah tangga bersama-sama. Anak-anak mereka pun semua nampak ceria dan bijak-bijak belaka.Dr Sheikh menurut ramai wanita di kalangan followersnya menyifatkan dia seorang lelaki yang sangat baik dan menjadi Dream Guy ramai wanita.

KisahDunia.COM

- Dapat duit dengan kongsi artikel Info lanjut.

- Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke kisahdunia@kayzasia.com Info Lanjut.

like
love
haha
wow
sad
angry

Apa Komen Anda