Cinta & Perhubungan Hiburan

“Ingat Housekeeping, Sekali..”- Ecah Sup Bunjut Terharu Dapat Kejutan Birthday!

Meskipun pernah dihujani kecaman teruk di media sosial kerana lakonannya dalam drama bersiri Nur, namun aktres Noorkhiriah Ahmad Shapie menganggapnya sebagai salah satu cara berdakwah dalam drama tersebut. Dia juga akui yang tidak semua orang mampu duduk senang melihatkan watak Aishah yang bertudung labuh tetapi tidak berperangai baik dan suka memaki hamun, namun sudah insaf pula dalam drama sekuelnya yang sedang ditayangkan kini.

BACA: [VIDEO] “Berdesing Telinga” – Khiriah Tampar Azhan Rani, Netizen Pula Terasa!

Antara aksi Noorkhiriah dalam Nur 2

Terbaru, dia telah mendapat satu kejutan istimewa daripada suami, Azfaizul Ahtan sempena hari jadinya yang ke-43 pada hari ini.

Cik Suami tetibe call suruh kemas baju…surprise mende pulak dia nak buat ni

Rupanya suami tercinta menempah satu bilik penginapan mewah khas sempena menyambut hari lahirnya ini.

Ini bukan birthday…ini honeymoon

Bukan itu saja, Noorkhiriah turut mendapat kejutan yang lebih hebat lagi apabila ibunya pula yang hadir di hadapan pintu bilik mereka.

Apa perasaan korang bila buka je pintu…mak depan muka?

Mau tak angin, tekan bell macam nak tercabut. Sekali…

Di kesempatan itu, dia turut mengucapkan tanda syukur kepada bonda tersayang yang telah melahirkan dan mengasuh dirinya.

Selain memberikan ucapan sempena hari istimewa aktres tersebut, rata-rata pengikut amat terhibur dengan gelagat Noorkhiriah sewaktu bertemu ibunya di muka pintu itu.

Akak ni tak pernah tak kelakor…comel la

Fesyen baru tudung…sangkut kat hidung

Comel je perangai…happy birthday Noorkhiriah 

Sumber: IG khiriah17

like
1
love
haha
wow
sad
angry

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.