Hiburan

“Ingat Aku Sorang Perasan Muka Sama”-Lisa Buat Pengakuan, Ben Amir Beri Respon!

Sejak membintangi drama adaptasi novel ‘Sweet Dreams’ yang sedang bersiaran di Astro Ria, nama aktor Ben Amir makin disebut-sebut dan menjadi kegilaan ramai! Mana taknya, penampilan terbarunya itu telah membuatkan ramai yang tidak keruan. Tidak kurang juga ada yang mengatakan bahawa wajah aktor berusia 29 tahun ini persis selebriti terkenal iaitu Lisa Surihani.

BACA : [VIDEO] “Tak Berhenti Senyum” – Ramai Jatuh Cinta Babak ‘Halal Bag’ Mira & Ben!

Kehebohan ramai yang menyatakan wajah mereka seiras telah mendapat respon dari tuan badan sendiri. Lisa akhirnya bertindak memuat naik status di Twitter bagi memberi penjelasan tentang hubungannya dengan Ben Amir, kononnya mereka mempunyai pertalian saudara seperti yang diperkatakan ramai.

Ben Amir tu memang adik saya la, tak tahu eh?

Malah, menerusi foto yang dimuat naik oleh aktres Mira Filzah di Instagram juga, Lisa telah menempelkan komen berbentuk pengakuan. Dalam pada itu, Ben Amir turut membalas komennya di entri tersebut.

Oleh sebab semua orang kata dia macam saya, jom simpulkan bahawa dia adalah adik saya. Baiklah, dia macam mana? Baik tak perangai dia? Kalau tak, bagitahu saya. Kak Long ni akan marah dia. Eh? Ben Amir.

Kenapa la kakak bagitau semua orang?

Respon kedua-dua pelakon ini ternyata telah menimbulkan pelbagai reaksi daripada netizen apabila rata-rata mereka juga mengakui akan persamaan wajah Lisa dan Ben Amir lalu membanjiri komen di IG Mira.

Ingat aku sorang je perasan muka dia macam Lisa

Bukan muka je, tapi cara cakap pun sama

Sumber : Twitter Lisa Surihani IG Mira Filzah

Jawatan kosong di Kisah Dunia. Maklumat lanjut klik DI SINI

Youtube

Facebook

Telegram