Hiburan Inspirasi

Impian Jadi Nyata, Eina Azman Tunai Umrah Pertama Bersama Keluarga Hari Ini

Siapa sahaja yang tidak mengenali pelakon wanita yang memiliki sosok tinggi lampai iaitu Datin Paduka Eina Azman. Isteri kepada seorang usahawan berjaya ini bukan sahaja hebat di kaca televisyen, bahkan dia juga mempunyai jumlah pengikut yang ramai di Instagram gara-gara sering berkongsi resepi masakan serta meluangkan masa bersama anak-anak. Di sebalik kejayaan dikecapinya, sisi lain Datin Eina juga masih manusia biasa yang tidak lupa akan tanggungjawab terhadap Maha Pencipta.

BACA: Baru Muncul Di Konsert Ahad Lepas, Andi Bernadee Kini Jejak Kaki Ke Makkah

Eina Azman pergi menunaikan umrah bersama keluarga

Beberapa jam yang lepas, selebriti berusia 24 tahun ini telah memaklumkan keberangkatannya untuk menunaikan ibadah umrah bersama seluruh keluarga tercinta. Perkara itu telah dinyatakan olehnya melalui satu posting di Instagram sambil meluahkan rasa syukur kerana terpilih menjadi tetamu-Nya.

Dah lama sangat nak pergi

Menerusi kapsyen, pelakon ini memberitahu dia sudah lama berhasrat untuk pergi menunaikan ibadah tersebut. Siapa sangka, penantian itu berakhir jua apabila dia dimurahkan rezeki melawat Kota Makkah pada tahun ini. Istimewanya, ini merupakan umrah pertamanya bersama suami dan anak-anak selepas empat tahun berumah tangga. Tidak terkecuali, kelibat pembantu rumah sewaktu dalam penerbangan turut mendapat perhatian.

Semoga Datin & keluarga mendapat umrah yang mabrur

Perkhabaran tersebut nyata mendapat pelbagai reaksi daripada netizen. Selain membanjiri ruangan komen dengan ucapan tahniah, mereka juga sempat mendoakan selebriti itu agar diberikan kesihatan yang baik.

Sumber: Instagram Eina Azman

Jawatan kosong di Kisah Dunia. Maklumat lanjut klik DI SINI

Youtube

Facebook

Telegram

Kisah Dunia Telegram