Viral Cinta & Perhubungan

Ikut Suami Afrika Balik Kampung, Wanita Kongsi Kisah – “Diaorang Tengok Pelik”

Ikut Suami Afrika Balik Kampung, Wanita Kongsi Kisah - "Diaorang Tengok Pelik" 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Zaman sekarang, perkahwinan di antara dua negara sudah tidak menjadi sesuatu yang pelik. Meskipun berbeza dari segi bahasa, budaya dan juga adat resam, namun semua itu bukan masalah buat dua insan yang terjatuh cinta seterusnya berkahwin.


BACA: [VIDEO] Pergunakan Wanita Melayu? Isteri Bahagia Suami African Hadiahkan Kereta

Orang kat sana semua ajak bergurau…Kelakar lah diorang walaupun Fila tak faham

Begitulah juga kisah di antara Puan Nur Afilah Amir Rushdi dan suaminya iaitu Adama Muhamed Camara yang berasal dari Afrika Selatan. Baru-baru ini, wanita tersebut telah pun mengikut buah hati kesayangannya itu pulang ke kampung halaman di Guinea.

Diorang tak terkejut tengok orang luar…Tapi diorang pelik dengan Fila sebab tak tahu orang apa

Sewaktu tiba di sana, Fila turut berkongsi beberapa rakaman mengunjungi pasar basah berdekatan lokasi penempatan mereka. Dalam pada itu, wanita tersebut begitu teruja dengan penerimaan masyarakat di sana apabila melihat warga asing. Bukan itu sahaja, ramai juga memandang aneh memandangkan tidak tahu wanita berkenaan dari negara mana.


Mesti diorang kat sana suka tengok you kan…Susah nak pergi negara yang layan orang baik

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen cukup teruja dengan perkongsian tersebut. Selain tidak sabar untuk mendengar lebih lagi pengalaman di sana, ramai juga meluahkan rasa cemburu kerana Fila tak perlu pakai face mask ketika keluar.


Ikut Suami Afrika Balik Kampung, Wanita Kongsi Kisah - "Diaorang Tengok Pelik" 2

Ikut Suami Afrika Balik Kampung, Wanita Kongsi Kisah - "Diaorang Tengok Pelik" 3

Ikut Suami Afrika Balik Kampung, Wanita Kongsi Kisah - "Diaorang Tengok Pelik" 4

Sumber: Instagram Fila Amir 

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Kantoi Buang Sisa Kimia Ke Sungai, Kecut Perut Adu Du Bila Ditangkap BoBoiBoy
🔥Iqbal Muncul Bagi Cincin, Juri Tegur Peserta Bawa ‘Isu Sampah’ Ke Pentas MLM
🔥[VIDEO] Ku Faridah Tampar Sharif Zero, Persembahan Kumpulan Tiro Diberi 5 HA
🔥Tak Ready Beranak Selagi Tak Dapat, Ibu Hamil Lepas Mengidam Makan Tiram Mentah

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook