Home ยป Ibu Lambat Datang Ambil,Azil Si Anak Syurga Mengamuk Lagi,Zarina Sabar Aje Pujuk Anak Kesayangan Dia
Inspirasi

Ibu Lambat Datang Ambil,Azil Si Anak Syurga Mengamuk Lagi,Zarina Sabar Aje Pujuk Anak Kesayangan Dia

Sebut sahaja nama Zarina ramai orang tahu artis ini bukan sahaja menjadi pelakon drama malah dia juga sibuk dengan berniaga pulut kuning . Selain itu hari-hari Zarina juga penuh dan terisi dengan memberi perhatian kepada anak autismnya yang makin membesar iaitu Azal dan juga Azil.

Tidak di nafikan dia selalu menunjukkan wajahnya yang ceria dan ayu dengan senyuman.

Siapa yang tahu saban hari dan bulan, dia terpaksa berdepan dengan sikap anak-anak autismnya yang mungkin boleh mengamuk bila-bila masa sahaja.

Amukan Azal dan Azil bukanlah biasa seperti anak-anak yang lain. Zarina sendiri pernah memanggil polis untuk meleraikan amukan mereka berdua.

Namun begitu bagi Zarina Azal dan Azillah menjadi cinta hatinya dan suami.

Satu rakaman video membuatkan netizen terkejut kerana sedang Zarina mahu memandu selepas mengambil Azil,Azil tiba-tiba mengamuk kerana ibunya sedikit lambat.

Ramai yang tanya kenapa Azil bersuara begitu dan membuat pergerakan pelik bila menganuk? Ada yang menyatakan Azil tidak boleh bercakap seperti adiknya Azal. Maka Azil akan meluahkan rasa dan emosinya dengan melakukan pergerakan tangan sebegitu.

Allahu. Dengan semua rakaman video anak-anak Zarina itu menunjukkan anak autism juga punya perasaan namun mereka tidak di kurniakan kelebihan dari segi menzahirkan dan berkongsi perasaan seperti anak-anak normal yang lain.

KisahDunia.COM

- Dapat duit dengan kongsi artikel Info lanjut.

- Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke kisahdunia@kayzasia.com Info Lanjut.

like
love
haha
wow
sad
angry

Apa Komen Anda