Viral Hiburan Inspirasi

“Hidayah Itu Milik Allah” -MK-KClique Dipuji Keluar 3 Hari Tuntut Ilmu Agama

"Hidayah Itu Milik Allah" -MK-KClique Dipuji Keluar 3 Hari Tuntut Ilmu Agama 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

MK K-Clique atau nama sebenarnya Muhammad Hairi Amin Hamdan terkenal sebagai seorang penyanyi rap. Pemuda berasal dari Sabah ini sering mendapat perhatian peminat dengan gayanya yang sentiasa kelihatan ranggi. Sebelum ini artis berkenaan pernah terima pujian ramai apabila sering utamakan ibunya.


BACA: [VIDEO] Helok Sungguh.. -Netizen Cair Tengok Reaksi MK Berdepan Kontroversi

Dipercayai telah pergi menuntut ilmu agama di pusat pengajian…Pelakon Mas Khan pun ada

Terbaru menerusi satu perkongsian yang tular di Facebook Farith Zul, MK dipercayai telah pun mendalami ilmu agama di sebuah pusat pengajian di Jerantut, Pahang selama 3 hari berturut-turut. Selain penyanyi rap tersebut, pelakon Mas Khan turut kelihatan sama kelihatan dalam kumpulan berkenaan.

"Hidayah Itu Milik Allah" -MK-KClique Dipuji Keluar 3 Hari Tuntut Ilmu Agama 2

"Hidayah Itu Milik Allah" -MK-KClique Dipuji Keluar 3 Hari Tuntut Ilmu Agama 3

"Hidayah Itu Milik Allah" -MK-KClique Dipuji Keluar 3 Hari Tuntut Ilmu Agama 4

Dilihat ikut kuliah subuh serta makan sama-sama dalam talam…Siap cuba aktiviti berkuda

Artis berusia 25 tahun tersebut yang lengkap berkopiah serta berkain pelekat turut dilihat mengikuti kuliah subuh serta humble makan bersama-sama di dalam talam. Selain itu, penyanyi berkenaan juga mencuba aktiviti berkuda yang merupakan salah satu sunah Rasulullah S.A.W.


@ikasakhir

Kenal ka hampa ? Siapa kita nak menilai luaran setiap manusia , sebab hari tu milik Allah #fyp #fypシ

♬ bunyi asal – 🇲🇾انسان ميستري🇲🇾

"Hidayah Itu Milik Allah" -MK-KClique Dipuji Keluar 3 Hari Tuntut Ilmu Agama 5

"Hidayah Itu Milik Allah" -MK-KClique Dipuji Keluar 3 Hari Tuntut Ilmu Agama 6

Sebab tu jangan nilai setiap kekurangan manusia…Kita tak tahu amalan sembunyi apa dilakukan

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terkejut dengan update terbaru mengenai penyanyi rap berkenaan. Dalam pada itu, mereka turut menitipkan doa semoga pemuda tersebut terus istiqamah dalam proses menjadi seorang yang lebih baik.


"Hidayah Itu Milik Allah" -MK-KClique Dipuji Keluar 3 Hari Tuntut Ilmu Agama 7

"Hidayah Itu Milik Allah" -MK-KClique Dipuji Keluar 3 Hari Tuntut Ilmu Agama 8

"Hidayah Itu Milik Allah" -MK-KClique Dipuji Keluar 3 Hari Tuntut Ilmu Agama 9

Sumber: TikTok Ika Sakhir & Facebook Farith Zul 

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥[VIDEO] Curi Bungkus Makanan Hotel Masuk Ke Bekas Sendiri, Wanita Malu Dirakam
🔥[VIDEO] “Macam Family Je” – Bini Kerdil Curi Tumpuan Jalan Dipimpin Suami & BFF
🔥Ibu Di Rumah Masak Sedap, Tapi Sedih Anak Duduk Asrama Berbuka Lauk Ayam Mentah

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram