Semasa Viral

“Hari-Hari Kena Cuci Air Mani Dia”- Diganggu Lelaki Psik0, Wanita Rayu Bantuan

Sejak kebelakangan ini, Malaysia sering dihidangkan dengan pelbagai berita mengenai jenayah s3ksual yang mensasarkan golongan wanita dan kanak-kanak sebagai mangsa. Lebih menyedihkan lagi sekiranya suatu gangguan itu telah dilaporkan, namun tidak diberi perhatian sepenuhnya oleh pihak berkuasa. Itulah yang terjadi kepada wanita yang mendakwa diganggu lelaki psiko di kawasan perumahannya.

BACA: ‘Selama Ni Dia Usha-Usha Je’-Lelaki Ketakutan Diganggu Pak Cik Psik0

Gambar sekadar hiasan

Menerusi laman Facebook, individu yang dikenali sebagai Lea Asheila Ariffin telah tampil mendedahkan perbuatan keji seorang lelaki gila s3ks yang bertindak membuat projek dengan motor teman kepada wanita berkenaan.

Hari2 kami cuci air m4ni dia tau…nak buat report tapi orang sini kata takde function

Video berdurasi 1.07 minit yang memperlihat lelaki tersebut ‘bersetubuh’ dengan motor itu telah membangkitkan kemarahan warga netizen yang turut jijik dengan kelakuan lelaki  tersebut. Ramai juga yang menasihatkan wanita tersebut dan teman-temannya untuk membawa video tersebut ke balai polis sebagai bukti kepada gangguan s3ksual di kawasan tersebut.

Mak aii…nafsu apa dengan seat motor pun jadi Elok disimbahkan air panas mendidih…baru tau erti penyesalan
Ramai orang tengok, tapi dia tak takut…kalau kitorang turun baru dia blah

Ramai juga yang mempersoalkan kenapa penduduk di perumahan itu tidak memukul dan menangkap lelaki tersebut, namun Lea menerangkan lelaki tersebut berbangsa Cina, mereka tidak mahu mencetuskan isu perkauman dan berharap pihak berkuasa akan mengambil tindakan yang sewajarnya.

Sumber: Facebook Lea Asheila Ariffin

[instagram-feed]