Cinta & Perhubungan Hiburan

Hajat Timang Anak Kembar Tak Kesampaian, Nadya Shahera ‘Down’ Alami Keguguran

Hajat Timang Anak Kembar Tak Kesampaian, Nadya Shahera ‘Down’ Alami Keguguran

Sharing is caring!

Dalam keterujaan menanti kehadiran ahli keluarga baru dan baby bump yang semakin jelas kelihatan, ibu mana saja dapat menahan sedih apabila disahkan mengalami keguguran. Malah keadaan itu jadi lebih pilu apabila kandungan rupanya bukan satu, tapi dua anak. Itulah takdir pilu yang perlu diterima oleh pelakon Nadya Syahera baru-baru ini.

BACA: Walaupun Pernah Keguguran 2 Kali, Jep & Sari Yanti Selamat Timang Anak Kedua

Hajat Timang Anak Kembar Tak Kesampaian, Nadya Shahera ‘Down’ Alami Keguguran

Dah lama nak anak kembar…tapi bukan bukan rezeki kita kali ni

Menerusi entri terbaru di Instagram milik suaminya, Fizul Nawi menganggap belum tiba masanya mereka dikurniakan cahaya mata kembar dan apa yang berlaku adalah ketentuan Ilahi. Dalam kesempatan itu juga, usahawan tersebut berharap agar orang ramai doakan kesihatan pelakon telefilem ‘Boyfriend Aku Dari Neraka’ ini supaya kembali pulih seperti biasa. Fizul turut berkongsi keadaan terkini isterinya yang seolah-olah nampak ‘down’ atau tak bermaya di sebuah pusat perubatan menerusi IG Story.


Hajat Timang Anak Kembar Tak Kesampaian, Nadya Shahera ‘Down’ Alami Keguguran

Kembar tunggu mak ayah kat syurga nanti…inshaallah ada rezeki lain nanti

Susulan berita yang mengejutkan itu, posting berkenaan terus dibanjiri dengan pelbagai reaksi daripada netizen dan peminat. Di samping mengucapkan takziah atas kehilangan cahaya mata, rata-rata mereka turut berharap agar mereka berdua memperoleh rezeki yang lebih baik pada masa akan datang. Terdahulu, Nadya dan suami telah berkahwin pada 25 September 2015 dan dikurniakan sepasang cahaya mata setakat ini.

Hajat Timang Anak Kembar Tak Kesampaian, Nadya Shahera ‘Down’ Alami Keguguran

Hajat Timang Anak Kembar Tak Kesampaian, Nadya Shahera ‘Down’ Alami Keguguran


Hajat Timang Anak Kembar Tak Kesampaian, Nadya Shahera ‘Down’ Alami Keguguran

Hajat Timang Anak Kembar Tak Kesampaian, Nadya Shahera ‘Down’ Alami Keguguran

Sumber: IG fizulnawi_


Nak cerita lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia di https://t.me/kisahdunia

Sharing is caring!

Facebook

Telegram