Cinta & Perhubungan Hiburan

“Hahaha Setepek Kena Dato Dengan Datin…”- Bakal Kembangkan Bakat, Datin Shahida Perli Datuk Aliff Syukri?

Datin Seri Nur Shahida Mohd Rashid merupakan isteri kepada Datuk Seri Aliff Syukri, walaupun bergelar isteri usahawan terkenal Datin Shahida seorang yang sangat sempoi dan sering dipuji netizen kerana sifatnya itu. Malah Datin Shahida juga sering menegur Datuk Aliff ketika membuat rakaman video.

BACA: [VIDEO]Haha Aku Tak Tengok Laki Dia Aku Tengok Bini Dia Pandang Haha- Kelakuan Datin Shahida Bikin Netien Terhibur Bila Tegur Datuk Aliff Syukri!

Terbaru, Datuk Aliff dikhabarkan akan mengembangkan bakat nyanyian ke Indonesia namun apabila Datuk Aliff memuat naik video dilaman sosial Instagram miliknya apabila kelihatan seperti Datin Shahida memberi kata-kata lucu buat suaminya dan ia telah meraih perhatian ramai.

Mana taknya, menerusi video tersebut Datuk Aliff dilihat bersalam bersama anak dan isteri untuk berangkat kerana sudah menempah tiket penerbangan tetapi Datin Shahida menanyakan soalan pedas kepada Datuk Aliff yang membuatkan rata-rata terhibur.

Bekerja ke nak menyanyi?

Mama tak support abah menyanyi!

Ada netizen memuji pasangan ini yang dikatakan sweet dan netizen turut mengatakan bahawa Datin sememangnya terbaik untuk Datuk.

Biar meletop jadi Ustaz Datuk bukan jadi penyanyi

Haha Datin sempoi je dengan Datuk

Hahaha setepek kena Datuk Dengan Datin, hihi sabar jela

Sumber: IG Datuk Seri Aliff Syukri

4
like
2
love
8
haha
3
wow
1
sad
2
angry

- Kerja Kosong | Latihan Industri | Praktikal. Klik untuk Info lanjut.

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.