Hiburan Viral

Gurau Bagi Hadiah Kahwin Pregnancy Test Kit, Serba Salah Pengantin Tarik Muka

Gurau Bagi Hadiah Kahwin Pregnancy Test Kit, Serba Salah Pengantin Tarik Muka 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Bila tiba hari perkahwinan, rakan-rakan yang turut sama datang memenuhi undangan pasti akan menyediakan hadiah cukup istimewa. Biasanya memang niat mereka sediakan kejutan yang bukan-bukan untuk mengusik pasangan pengantin di hari bahagia tersebut.

BACA: [VIDEO] Anak Baru 4 Bulan, Wanita Terkejut Check Pregnancy Test Hamil Lagi

Prank kawan bagi hadiah pregnancy test…Bukan satu atau dua, tapi sejambak terus

Menerusi satu perkongsian video di TikTok ini pula, kelihatan sepasang pengantin sedang menunggu ketibaan tetamu di atas pelamin yang indah. Tanpa mereka tahu, rupa-rupanya ada rakan yang telah menyediakan prank iaitu ‘sejambak’ pregnancy test sebagai hadiah kahwin.

Gurau Bagi Hadiah Kahwin Pregnancy Test Kit, Serba Salah Pengantin Tarik Muka 2

Eh ternyata dia tak suka dengan hadiah special tu…Terus cuak dan rasa serba salah dekat pengantin

Walau bagaimanapun, reaksi pengantin tidak sedikit pun terhibur dengan usikan rakan-rakannya. Malah wanita berkenaan dilihat buat muka kecewa serta seakan-akan marah akan tindakan tersebut di hari perkahwinannya. Ia sekali gus membuatkan si pemberi terus cuak dan seakan-akan serba salah.

@restianaaaaaaa

#fyp

♬ suara asli – Syahril Btk – Syahril Btk

Biasanya itu hal sensitif…Baru je nikah dah diberi pregnancy test, mestilah rasa pressure nak hamil

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen turut marah apabila melihat rakaman tersebut. Selain merasa kecewa, ramai juga yang bertindak menasihati supaya berfikir dulu sebelum melakukan sesuatu tindakan. Lebih-lebih lagi jika ia melibatkan hari bahagia seseorang dan juga perkara sensitif.


Gurau Bagi Hadiah Kahwin Pregnancy Test Kit, Serba Salah Pengantin Tarik Muka 3

Gurau Bagi Hadiah Kahwin Pregnancy Test Kit, Serba Salah Pengantin Tarik Muka 4


Gurau Bagi Hadiah Kahwin Pregnancy Test Kit, Serba Salah Pengantin Tarik Muka 5

Sumber: TikTok Restiana

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Kantoi Buang Sisa Kimia Ke Sungai, Kecut Perut Adu Du Bila Ditangkap BoBoiBoy
🔥Iqbal Muncul Bagi Cincin, Juri Tegur Peserta Bawa ‘Isu Sampah’ Ke Pentas MLM
🔥[VIDEO] Ku Faridah Tampar Sharif Zero, Persembahan Kumpulan Tiro Diberi 5 HA
🔥Kemain Cermat Hantar Parcel Fragile, Courier Tergamam Customer ‘Terajang’ Jauh

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook