Hiburan Realiti Hidup

Gara-gara Ditegur Secara Terbuka..Nourul Wahab Putus Kawan?

Mempunyai sahabat sejati amatlah berharga kerana kita boleh berkongsi apa jua masalah, selain kepada keluarga. Namun, sebuah persahabatan boleh berakhir disebabkan pelbagai macam alasan. Dan situasi ini tentunya menjadi satu detik hitam dalam kehidupan seseorang.

BACA: Raphael Deep , Anak Nourul Wahab Sawan Di Pusat Beli-belah

Penyanyi dan pelakon popular negara, Nurul Wahab juga pernah mengalami perasaan duka tersebut. Katanya, dia telah kehilangan seorang rakan karib yang dianggap sebagai ibu kedua kepada anak-anaknya akibat beberapa perselihan faham.

Terdahulu, Nurul ada memuat naik sebuah entri di Instagram miliknya untuk meluahkan rasa kesal terhadap sahabatnya itu. Beliau sangat kecewa kerana sahabatnya itu pernah menegur tentang perkara peribadi Nourul secara terbuka di laman media sosial.

Pernah ada seorang kawan. Rapat.

Kedua insiden ini membuatkan dia jauh dan berubah

Penyanyi lagu Keliru itu turut berkata, menyakiti hati sahabat dan manusia lain juga merupakan satu dosa yang akan dibawa hingga ke mati sekiranya tidak diampunkan.

Bukankah itu juga dosa apabila menyakiti sahabat

Jagalah bahasa. Jangan menyakiti sesama insan

Nourul ternyata begitu kecewa dengan perangai teman rapat yang pernah dipercayainya. Menegur itu tidaklah salah tetapi perlu ada caranya juga.

Not necessary tak bertudung tu perangai teruk

Selebihnye terpulang pada die…

Harapnya, ia perkara ini tidak dibiarkan berpanjangan dan dapat diselesaikan dengan cara baik. Kita juga perlu mengambil iktibar daripada perkara ini.

Sumber: IG nouruldepp