Fesyen & Gaya Hidup Hiburan

[FOTO] Sherry Ibrahim Candid Sampai Ternampak ‘Spender’ Ke Tu?

Biarpun kerjaya seninya dilihat seperti mendatar sejak kebelakangan ini, namun aktres Sherry Ibrahim masih lagi relevan dalam industri hiburan. Kini, dia diangkat sebagai ikon fesyen pula, selain turut dilamar untuk menjadi duta beberapa jenama terkenal. Walaupun ada yang mengecam perkara itu kerana penampilan baru wajahnya, namun Sherry sebelum ini pernah menafikan hal tersebut kerana wajahnya adalah semulajadi.

BACA: Isu Buat Muka, Sherry Ibrahim Bengang Wanita Sebar Fitnah & Libatkan Keluarga

Menerusi perkembangan di IG miliknya, baru-baru ini Sherry ada berkongsi beberapa foto di Pavillion selepas selesai urusan bersama sebuah syarikat fesyen tempatan.

View this post on Instagram

It was a fun morning fitting session with dear @azizul.idris and the rest from @themeliumgroup ! Can’t wait for Wednesday ♥️

A post shared by Sherry Ibrahim (@sherryibrahim) on

Selesa mengenakan pakaian berwarna kuning neon, ramai yang memuji Sherry cantik dalam stail tersebut. Namun ada satu foto yang mencuri perhatian ramai netizen kerana seolah-olah memaparkan bahagian ‘seluar dalam’ yang sedang dipakai olehnya.

Getah spender ke apa…suka tunjuk diri untuk dikecam

Cantik getak spender…tak koyak lagi

Kak nampak spender tu…tegur je kot tak perasan

Bagaimanapun, perkara itu dinafikan oleh netizen yang lainnya. Mereka menyatakan bahawa itu bukanlah bahagian seluar dalam, tapi sebaliknya cuma getah seluar jeans yang sedang dipakai oleh Sherry Ibrahim.

Kolotnya lah otak…tak mungkin lah getah spender

Sumber: IG sherryibrahim