Cinta & Perhubungan Hiburan

[FOTO] Rahsiakan Lokasi & Tarikh, Fitri Haris Akhiri Zaman Duda Kahwin Pengurus

[FOTO] Rahsiakan Lokasi & Tarikh, Fitri Haris Akhiri Zaman Duda Kahwin Pengurus 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Jodoh dan pertemuan itu sememangnya perkara yang tidak dapat diduga oleh manusia. Kadangkala kita sibuk mencari yang calon hidup yang sesuai, sedangkan jodoh sudah berada di depan mata. Begitulah ungkapan yang sesuai tatkala mendapat berita tentang pernikahan bekas vokalis kumpulan nasyid, UNIC bersama pengurusnya sendiri iaitu Fazilah Omar. Perkhabaran itu sekali gus mengakhiri status duda Fitri Haris selama ini.

BACA: Isu Berang Fitri Haris Jadi Klon UNIC, Netizen Kecewa Sikap Tidak Profesional

[FOTO] Rahsiakan Lokasi & Tarikh, Fitri Haris Akhiri Zaman Duda Kahwin Pengurus 2

Rahsiakan lokasi & tarikh

Menurut portal mStar, Fitri Haris yang ditemui ketika majlis persandingannya dengan isteri di Hotel Dorsett, Kuala Lumpur memaklumkan bahawa dia terpaksa merahsiakan butiran mengenai majlis pernikahannya atas permintaan keluarga. Bagaimanapun, dia memberitahu majlis itu telah diadakan secara tertutup dan hanya dihadiri oleh keluarga terdekat sahaja.


[FOTO] Rahsiakan Lokasi & Tarikh, Fitri Haris Akhiri Zaman Duda Kahwin Pengurus 3

[FOTO] Rahsiakan Lokasi & Tarikh, Fitri Haris Akhiri Zaman Duda Kahwin Pengurus 4

Tidak pernah menyimpan apa-apa perasaan

Bertanyakan mengenai keputusan untuk berumah tangga dengan pengurus sendiri, Fitri Haris bagaimanapun mendedahkan dia tidak pernah terlintas untuk menjadikan Fazilah sebagai teman hidup. Hal ini kerana hubungan yang terjalin sebelum ini hanyalah sekadar dasar kerja antara artis dan pengurus. Namun lambat-laun Juara Gegar Vaganza 2019 ini mula menyedari bahawa wanita itu mampu menjaganya dengan baik selama ini.

[FOTO] Rahsiakan Lokasi & Tarikh, Fitri Haris Akhiri Zaman Duda Kahwin Pengurus 5[FOTO] Rahsiakan Lokasi & Tarikh, Fitri Haris Akhiri Zaman Duda Kahwin Pengurus 6


Selepas melakukan solat istikharah tiga bulan lalu, saya hanya nampak wajah dia saja. Selepas itu, saya terus hubungi keluarga untuk hantar rombongan.

Mengulas lanjut, penyanyi ini menyatakan dia memutuskan untuk berkahwin kali keempat ini selepas melihat wajah isteri dalam setiap solat istikharahnya. Susulan daripada itu, dia terus bertindak untuk menghantar rombongan keluarga untuk ke fasa seterusnya. Menurut makluman, Fitri Haris dan isteri masing-masing mempunyai seorang anak dalam perkahwinan sebelum ini.


[FOTO] Rahsiakan Lokasi & Tarikh, Fitri Haris Akhiri Zaman Duda Kahwin Pengurus 7

[FOTO] Rahsiakan Lokasi & Tarikh, Fitri Haris Akhiri Zaman Duda Kahwin Pengurus 8

Sumber: mStar & Instagram Fitri Haris

Kisah Dunia Advertisement Slot

Nak cerita lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia di https://t.me/kisahdunia

Sharing is caring!

Telegram

Kisah Dunia Nak cerita viral & trending setiap hari? Tidak Ya