Realiti Hidup Viral

[FOTO] Muka Kedut Macam Orang Tua, Wanita Akui Takut Nak Mengandung Lagi

[FOTO] Muka Kedut Macam Orang Tua, Wanita Akui Takut Nak Mengandung Lagi 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Biarpun kehamilan merupakan idaman setiap wanita, namun mereka harus bersedia dalam menghadapi pelbagai kemungkinan. Hal ini kerana, setiap alahan yang dialami oleh ibu mengandung boleh hadir dalam situasi berbeza-beza. Kelihatan tua dan berkedut, begitulah yang berlaku kepada seorang wanita ini.

BACA : Duduk Sebumbung Dengan Ipar Duai, Isteri Hamil Tertekan Rasa Seperti Di Penjara


Diuji perubahan  muka yang agak seram.. Bengkak, kedut & hitam

Menerusi perkongsian di Facebook, Nur Azs menceritakan pengalaman yang ditempuhinya sekitar setahun lalu. Menurut wanita ini, dahulu wajahnya yang normal tiba-tiba berubah menjadi bengkak serta berkedut sewaktu mengandungkan cahaya sulungnya. Malah dia sendiri terkejut dengan perubahan yang berlaku kerana belum pernah mengalaminya sebelum ini.

[FOTO] Muka Kedut Macam Orang Tua, Wanita Akui Takut Nak Mengandung Lagi 2[FOTO] Muka Kedut Macam Orang Tua, Wanita Akui Takut Nak Mengandung Lagi 3

[FOTO] Muka Kedut Macam Orang Tua, Wanita Akui Takut Nak Mengandung Lagi 4

Ada yang hina, ada juga memahami.. Mama sampai takut nak mengandung lagi

Seperti individu lain, Nur Azs mengakui tak lari daripada dihina segilintir masyarakat. Meskipun awalnya agak tertekan dengan perubahan tersebut apabila wajahnya berubah seakan orang tua, namun ibu muda ini bersyukur kerana perubahan yang dialaminya itu hanyalah bersifat sementara. Dalam pada itu, dia juga sempat berseloroh mengatakan takut untuk mengandung lagi.


[FOTO] Muka Kedut Macam Orang Tua, Wanita Akui Takut Nak Mengandung Lagi 5

[FOTO] Muka Kedut Macam Orang Tua, Wanita Akui Takut Nak Mengandung Lagi 6

[FOTO] Muka Kedut Macam Orang Tua, Wanita Akui Takut Nak Mengandung Lagi 7

Pembawakan budak ni lain-lain, semoga wajah kembali pulih..

Dikongsi sejak semalam, siapa sangka perkongsian tersebut mendapat perhatian ramai. Menjengah ke ruangan komen pula, rata-rata netizen meluahkan rasa kagum dengan wanita ini yang begitu tabah menempuhi fasa kehamilan tersebut.

[FOTO] Muka Kedut Macam Orang Tua, Wanita Akui Takut Nak Mengandung Lagi 8 [FOTO] Muka Kedut Macam Orang Tua, Wanita Akui Takut Nak Mengandung Lagi 9 [FOTO] Muka Kedut Macam Orang Tua, Wanita Akui Takut Nak Mengandung Lagi 10

Sumber : Facebook Nur Azs


Kisah Dunia Advertisement Slot

Sharing is caring!

Telegram