Hiburan

[FOTO] Mata Melilau Dalam Semua Foto Kahwin, Lelaki Ini Buat Ramai Berdekah!

Bagi pas@ngan baru mendirikan rumah tangga sudah pasti mahu mengabad1kan momen indah bersama dengan foto-foto yang cantik ditambah pula dengan teknik sunt1ngan jurugambar berpengalaman. Walau hebat teknik seseorang jurugambar itu, jika pengantin tidak mempamerkan g@ya-g@ya yang menarik maka foto yang terhasil pun boleh jadi r0sak dek ekspresi dibuat oleh pengantin tersebut.

BACA : [FOTO] Buat Photoshoot Di Samping Van Jenazah, Pengantin Ini Dikritik Netizen?

Begitulah perkongsian menerusi thread di Twitter oleh seorang wanita apabila hampir kesemua foto perkahwinan mereka kelihatan ‘r0sak’ hanya kerana mata suaminya yang melilau dan tidak pandang tepat ke kamera.

Geram bila gambar r0sak sebab mata dia

Mata melilau ke kiri dan ke kanan

50% mata melilau..alasan nak tengok siapa yang datang

Ingatkan dah belajar dari kesilapan..

Saya putus asa

Foto outdoor pun sama…

Potong kek pun mata tetap melilau

Menurut wanita ini, dia berongsi foto-foto ini hanya mahu bergurau kerana dia sendiri tidak perasan akan mata itu. Disebabkan ramai terhibur jadi mereka turut berasa gembira dan berterima kasih kepada yang mendoakannya.

Jelas sekali apa yang dilakukan oleh suami wanita ini membuatkan rata-rata netizen terhibur dan membalas tweet yang dibuat.

Sumpah tak tahan nak gelak..kelakar gila

Wehh lawak gila!! buat hal mata tu..korang boleh fight jeling

Hahaha sumpah annoying..

Y4 Allah kelakarnya! Aku pulak yg stress tengok thread ni hahahaha

Tergelak banyak kali..hahahaha saya tak boleh berhenti gelak

Sumber : Twitter LeMoon_ice

like
love
haha
wow
sad
1
angry

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.