Cinta & Perhubungan Hiburan

[FOTO] ‘Dulu Bapak Dia Sound Zizan Konon Anak Dia Suci Murni, Sekarang…’

Nama Emma Maembong sejak akhir-akhir ini hangat dengan pelbagai kontroversi sejak gambar mesranya bersama Syed Abdullah tersebar. Keputusannya untuk membuka tudung selepas peristiwa itu juga telah mencetuskan perbualan hangat di laman sosial. Belum reda dengan pelbagai krisis yang melanda, baru-baru ini Emma Maembong sekali lagi menjadi tumpuan netizen gara-gara sebuah video yang dikongsikan di IG story miliknya.

BACA: “Sepadan!”- Hadir Wedding Bersama, Netizen Desak Syed Abdullah & Emma Kahwin

Video itu memaparkan aksi Chacha Maembong bersama rakannya yang berjalan mesra sambil berpimpin tangan dan berpeIukan dengan Syed Abdullah di dalam sebuah pusat beli belah.

Boleh lihat pada minit 1:04 

Ramai netizen melemparkan kecaman dan kutukan kepada Emma Maembong serta adiknya di ruangan komen sebuah page hiburan.

Dulu bapak dia sound Zizan macam2 konon anak suci murni 

Ramai netizen yang mengaitkan bapa mereka dengan sikap pergaulan bebas kedua-dua beradik ini.

Ayahnya Maembong taknak bunyi ke? 

Ni terang2 belum sah jadi suami isteri tak ada pulak nak tangkap 

Sian ayah dia.. bapak sendiri dah nasihat..

Sejak isu Emma Maembong dan Syed Abdullah tular, netizen menyangkakan mereka sudah tidak berhubungan lagi memandangkan sudah tidak ‘berkawan’ di Instagram. Namun, sejak akhir-akhir ini ramai yang menyatakan sering ternampak mereka berdua di tempat awam, malah sudah mula berkongsi gambar bersama lagi di media sosial.

Terserempak Emma dgn Syed kat h0spital Johor.. I cuba senyum tapi.. 

Sumber: FB ohmymedia, IG emma_maembong, Youtube Jangan Sentap

like
love
haha
wow
sad
1
angry

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.