Cinta & Perhubungan Hiburan

[FOTO] “Bangun-Bangun Jambang Dah Tak Ada”- Jambang Hilang, Caption ‘Lucu’ Aeril Buat Netizen Terhibur

Siapa yang tidak mengenali dengan pasangan sama cantik sama padan ini bukan? 

Aeril Zafrel dan Wawa Zainal merupakan pasangan yang sangat terkenal dengan sifat mesra mereka bersama dan membuatkan netizen memuji malah sentiasa menjadi perhatian ramai.

Pasangan ini berkahwin pada tahun 2012 dan kini  sudahpun memiliki dua orang anak bernama Ahmad Fakharuddin Attar dan Hayla Maghfiratul Adzkiyaa. Aeril atau Wawa yang sering sahaja berkongsi mengenai kedua anak mereka di laman Instagram.

Aeril dan keluarga…

Sering berkongsi foto di laman Instagram namun kali ini ia mengenai tindakan isterinya iaitu Wawa terhadap Aeril sehingga membuatkan netizen terhibur.

Apatah lagi, Aeril yang mengatakan semalam beliau yang bangun dan dilihat jambangnya sudah tiada dan melalui kapsyen yang ditulis di laman sosial miliknya itu Aeril berkata bahawa ia merupakan kerja isteri tercintanya.

Bangun2 jambang dah tak ada. @w4w4_zainal punya kerja la ni.hmmm

A post shared by AERIL ZAFREL (@aeril_zafrel) on

Maybe kak Wawa buang sebab rimas…Namun tetap sahaja, peminat menanyakan bahwa kemana hilangnya jambang seperti pelakon dalam filem Wolverine dan beliau dikatakan ‘Wolverine Malaysia’.

Ala mana jambang…

Walau apapun, pelakon ini tetap kelihatan kacak dan netizen turut memuji Aeril walaupun lebih suka melihat jambangnya itu.

New look…

Sumber: IG Aeril Zafrel

like
love
haha
wow
sad
angry

- Kerja Kosong | Latihan Industri | Praktikal. Klik untuk Info lanjut.

Kisah Dunia

Tunggu sekejap yer..

0