Hiburan

“Flying Kick Terus” – Buat Hal Lagi, Gelagat PA Zizan Razak Buat Ramai Terhibur

Walaupun malam Anugerah Skrin 2018 ataupun ASK telah melabuhkan tirainya semalam, para artis masih berkongsi foto dan video mereka dengan peminat tentang suasana majlis gemilang itu. Antara yang tidak ketinggalan adalah pelawak, pelakon dan hos Zizan Razak yang hadir bersama pengurusnya, Adrian Ryqarl.

BACA: Petronas Berjanji CSR Akan Diberi Tanggungjawab Utama Di Sarawak

Terbaru, pelakon filem Polis Evo ini ada memuat naik satu video yang sangat kelakar semasa ASK berlangsung di laman Instagram beliau. Pada waktu tersebut, dia dan Adrian yang sedang duduk betul-betul di hadapan pentas utama tidak menyangka ada kejutan yang berlaku pada kemuncak majlis berkenaan.

Kejadian aneh berlaku di Anugerah Skrin semalam

Adrian sebenarnya memang seorang lelaki yang kuat melatah. Jadi apabila kejadian tersebut berlaku, dia terlalu terperanjat dan melatah sehingga terangat kakinya dan dia berasa amat malu dengan situasi berkenaan. Dia kemudiannya mempersoalkan kenapa alat confetti itu berada dekat dengannya pula.

Kenapa la benda tu kat situ haha

Ternyata gelagat spontan yang berjaya dirakam itu amat lucu dan membuatkan rakan-rakan artis serta netizen terhibur melihatnya.

Sumpah kelakar…Sebab dalam tu semua terkejut!

Amboi gelakkan dia pun terkejut…cover line la tu

Flying kick terus…

Member da la melatah…bantai gelak…

Sumber: IG zizanrazak869

1
like
love
15
haha
1
wow
2
sad
angry

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.