Viral Cinta & Perhubungan

Excited Dapat Abang Loreng, Sekali Bini Askar Tanya- “Ready Bersalin Sorang?”

Excited Dapat Abang Loreng, Sekali Bini Askar Tanya- "Ready Bersalin Sorang?" 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Bagi yang tengah seronok bercinta, pasti sangat excited untuk berkongsi tentang pasangan masing-masing di media sosial. Walau bagaimanapun, keterujaan seorang gadis ini memaparkan video berkaitan teman lelakinya yang juga seorang askar menjadi tumpuan ramai di TikTok.


BACA:Β [VIDEO] Macam Family Je Bini Kerdil Curi Tumpuan Jalan Dipimpin Suami & BFF

Tak semuanya indah bila kahwin dengan anggota beruniform…Kena tahu dan faham realiti sebenar

Meraih 32 ribu jumlah tontonan, rakaman itu turut menarik perhatian wanita yang mempunyai suami askar. Kata Puan Khatika, jangan disangka menjadi suri kepada anggota beruniform itu semuanya akan indah. Hakikatnya, realiti kehidupan untuk bergelar seorang isteri anggota tersebut amat payah lagi-lagi jika ada panggilan tugas.

Excited Dapat Abang Loreng, Sekali Bini Askar Tanya- "Ready Bersalin Sorang?" 2

Ada tentera yang kena keluar operasi berbulan-bulan…Dah ready ke nak bersalin sorang?

Kebanyakan anggota kadang-kadang perlu menyertai operasi sehingga 3 ke 6 bulan selain tidak dapat pulang ke rumah untuk jangka masa yang lama. Dengan nada berseloroh, Khatika sempat bertanyakan gadis itu adakah sudah bersedia untuk melalui proses bersalin seorang diri tanpa kehadiran suami.


@k.h.a.t.i.k.a

#stitch dengan @πΈπ“Žπ“‡π’Άπ’Ά 🌹 hahahaha dapat bersalin sorang2 dikπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

♬ bunyi asal – ikaπŸƒ – ikaπŸƒ

Time bersalin dua-dua anak, suami kena kawad…Ada laki kat sebelah boleh jugak tolong gosok

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen bersetuju dengan perkongsian daripada Khatika. Dalam pada itu, ramai pula isteri kepada anggota-anggota tentera yang lain turut berkongsi pengalaman mereka sewaktu tempoh mengandung dan juga melahirkan.


Excited Dapat Abang Loreng, Sekali Bini Askar Tanya- "Ready Bersalin Sorang?" 3

Excited Dapat Abang Loreng, Sekali Bini Askar Tanya- "Ready Bersalin Sorang?" 4

Excited Dapat Abang Loreng, Sekali Bini Askar Tanya- "Ready Bersalin Sorang?" 5

Sumber: TikTok Khatika

Artikel Viral Hari Ini πŸ”₯

πŸ”₯[VIDEO] Isteri Jenis Pegang Gaji, Suami Merayu Manja Minta Duit Sebelum Keluar
πŸ”₯Dugaan Raya PKP, Bapa Terkorban Nahas Tak Sempat Tengok Hadiah Dikirim Anak
πŸ”₯[VIDEO] Founder Overclaim Putih Sebab Produk Sendiri, Beautician Dedah Realiti

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram