Viral

Excited Beli Makanan Sampai Salah Masuk Kereta, Member Mencicit Lari Tahan Malu

Excited Beli Makanan Sampai Salah Masuk Kereta, Member Mencicit Lari Tahan Malu 1
Jawatan Kosong

Sharing is caring!

Pasti kebanyakan antara kita pernah mengalami situasi di mana tersalah masuk kenderaan individu tidak dikenali. Sama ada budak kecil mahupun orang dewasa, insiden sebegitu semestinya boleh mendatangkan perasaan malu yang tidak terhingga. Samalah juga dengan kejadian melucukan yang menimpa dua remaja ini.


BACA : Niat Nak Pimpin Risau Tergolek, Pemuda ‘Terciduk’ Huluran Tangan Tak Disambut

Tak tengok kiri kanan dah, confident je buka pintu kereta orang..

Menerusi sebuah rakaman video yang tular di Twitter menyaksikan mereka dengan selambanya pergi ke arah sebuah kereta yang disangka milik rakan mereka. Sambil menjinjing beberapa beg plastik yang berisi makanan, dilihat salah seorang daripada mereka dengan selambanya cuba membuka pintu kereta berkenaan.


Excited Beli Makanan Sampai Salah Masuk Kereta, Member Mencicit Lari Tahan Malu 2

Excited Beli Makanan Sampai Salah Masuk Kereta, Member Mencicit Lari Tahan Malu 3

Kesian member mencicit lari, excited sangat la tu dapat beli makanan..

Cubaan memasuki kereta tersebut bagaimanapun bertukar lucu sebaik mendapati rupa-rupanya kelibat individu lain di dalamnya. Menyedari akan kesilapan itu, kedua-dua remaja berkenaan lantas menutup kembali pintu kereta tersebut dan mencicit lari menahan malu sambil diketawakan oleh rakan-rakannya yang melihat babak tersebut.


Pernah juga ada awek tersalah masuk kereta, tu lah excited sangat..

Meraih lebih 100 ribu tontonan, klip video berdurasi kurang daripada seminit itu turut dihujani dengan pelbagai reaksi daripada netizen. Di samping terhibur dengan situasi melucukan itu, rata-rata mereka mengambil kesempatan berkongsi pengalaman kereta dimasuki individu tidak dikenali.

Excited Beli Makanan Sampai Salah Masuk Kereta, Member Mencicit Lari Tahan Malu 4

Excited Beli Makanan Sampai Salah Masuk Kereta, Member Mencicit Lari Tahan Malu 5

Excited Beli Makanan Sampai Salah Masuk Kereta, Member Mencicit Lari Tahan Malu 6

Sumber : Twitter iNerd

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Anak Dipenjara Punca Nahas Laura, Ibu Santai-“Kena Pandai Pilih Awek Lepas Ni”
🔥[VIDEO] Depresi Akibat Tak Jadi Kahwin, Lelaki Kesedihan Tenung Katil Pengantin
🔥Insan Kurang Waras Sering Bertandang, Owner Kedai Tersentuh Tengok Tengah Solat

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Youtube

Facebook