Hiburan

Emelda Kongsi Foto Bersama Kakak, Tapi Wajah ‘Pelik’ Emylia Dibahan Netizen

Seperti yang diketahui ramai, pelakon popular Emelda Rosemila dan Emylia Rosnaida merupakan adik-beradik. Meskipun mereka berdua telah lama menempa nama dalam industri hiburan Malaysia, namun jarang sekali kita nak dengar gosip mahupun kontroversi panas yang melibatkan mereka. Terbaru, Emelda ada memuat naik beberapa keping foto bersama kakaknya itu di laman Instagram miliknya.

BACA : “Alahai Artis Murahan..” – Bangga ‘Payung’ Kaki, Aktres Ainul Aishah Dikecam

Love u loads sister! My forever BFF.

Walaupun Emelda dan Emylia ini sudah menjangkau usia 40-an, tapi mereka masih kekal cantik serta awet muda seperti sewaktu mula-mula menceburi bidang lakonan.

Namun, apa yang lebih menarik perhatian netizen adalah bahagian wajah mereka! Perubahan itu telah menjadi tanda tanya ramai apabila para netizen mempersoalkannya di laman Facebook satu portal hiburan.

Dagu tu banyak sangat kolagen. Hidung pun lebih baik.

Pelik sangat dah rupa Emelda ni. Lawa lagi yang original

Nampak cam plastik bising je bila tengok muka..

Dari dulu pelik tengok hidung kakak dia..

Sumber : IG Emelda Rosemila FB Media Hiburan