Home ยป Doa Wakil Pelajar Ini Buat Para Guru Yang Nak Pindah Sekolah Buat Ramai Yang Seram,Aduh Macam Mana Boleh Tersasul Macam Gitu Dik
Viral

Doa Wakil Pelajar Ini Buat Para Guru Yang Nak Pindah Sekolah Buat Ramai Yang Seram,Aduh Macam Mana Boleh Tersasul Macam Gitu Dik

Semasa berada di bangku sekolah,tidak kiralah di zaman sekolah rendah atau sekolah menengah memang ada banyak kenangan yang berlaku. Tipulah jika anda tidak punya apa jua kenangan ketika zaman silam ketima masih berada di sekolah. Ada yang menyimpan memori duka, ada juga menyimpan memori suka.

Ada di kalangan kita yang memang di cop sebagai budak nakal di sekolah. Bila guru disiplin panggil,memang muka orang yang sama kena rotan dan kena denda. Ada juga yang sepanjang berada di zaman sekolah ini, mereka di lihat sebagai seorang pelajar yang aktif dalam banyak acara sekolah. Memang banyak memori bukan?

Begitu juga dengan banyak aktiviti di sekolah. Biasanya pada hari tertentu sekolah akan mengakan perhimpunan. Selain itu perhimpunan sempena acara khusus juga pasti akan di adakan. Di sinilah para pelajar dan para guru berkumpul. Contohnya perhimpunan sempena menyambut hari guru, perlantikan pengawas, anugerah pelajar dan sebagainya.

Dalam video ini, ianya adalah perhimpunan sempena pertukaran beberapa orang guru dari sekolah tersebut. Mungkin ada yang lihat video ini biasa sahaja. Namun apabila wakil pelajarnya membacakan doa yang di dengarkan oleh semua warga sekolah, ianya telah membuatkan ramai orang seram dan gelak besar pada masa yang sama.

Manakan tidaknya, antara ayat yang di bacakan dalam doa oleh wakil pelajar itu ialah,“Bahawa kami di sini, ingin meraikan majlis perpisahan guru-guru kami yang akan berpindah ke alam yang lain”.Ish,pindah ke alam yang lain tau bukan pindah sekolah.Haha.Namun wakil pelajar itu terus menukar semula ayatnya kepada yang lebih betul iaitu bertukar ke sekolah yang lain. Ramai betul yang gelak ya.

KisahDunia.COM

- Dapat duit dengan kongsi artikel Info lanjut.

- Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke kisahdunia@kayzasia.com Info Lanjut.

like
love
haha
wow
sad
angry

Apa Komen Anda