Cinta & Perhubungan Hiburan Inspirasi

Ditanya Tips Setia Dengan Wawa Hingga Kini, Jawapan Aeril Zafrel Dipuji Netizen

Aeril Zafrel dan Wawa Zainal merupakan couple selebriti yang sering dijadikan sebagai relationship goals oleh masyarakat di Malaysia. Sebelum ini, mereka berdua telah berkongsi berita gembira mengenai kelahiran cahaya mata ketiga iaitu Ayyasoffya pada 1 Disember yang lepas. Pastinya, kelahiran bayi comel yang ditunggu-tunggu selepas beberapa tahun itu akan menambahkan lagi kebahagiaan dalam hubungan rumah tangga mereka. Bahkan, bertambahlah moment indah untuk dikongsikan bersama peminat di Instagram.

BACA: [VIDEO] Panggil Ayah Balik, Ragam Anak Aeril Mahu Jumpa Adik Baru Comel Habis

Ada nak tanya apa-apa tak?

Terbaharu, Aeril Zafrel ada memuat naik satu posting yang membuka peluang kepada para pengikut di Instagram untuk bertanyakan apa-apa soalan kepadanya. Dengan bersertakan foto kacak sebagai penghias, posting itu nyata dihujani dengan pelbagai soalan daripada peminat. Namun begitu, respon Aeril terhadap satu soalan ini telah ‘menangkap’ tumpuan netizen.

Selalu ingatkan diri, partner kita lebih baik..

Difahamkan, individu yang bernama Puteri Ikhwan telah bertanyakan kepadanya tentang bagaimana dia boleh mewujudkan kesetiaan dalam hubungan rumah tangga. Menjawab pertanyaan diberi, pelakon lelaki ini mendedahkan bahawa dia sering menanamkan kepercayaan bahawa isterinya adalah wanita yang lebih baik daripada sesiapa pun.

Contoh suami yang terbaik..

Penjelasan ringkas daripada pelakon filem berjudul ’99 Kali Rindu’ ini telah mendapat pelbagai reaksi daripada netizen. Rata-ratanya memuji prinsip yang diterapkan sambil mendoakan kebahagiaannya bersama keluarga tercinta. Malah, ia juga dianggap sebagai satu panduan buat orang lain yang sedang melayari bahtera perkahwinan.

Sumber: Instagram Aeril Zafrel

Youtube

Facebook

Telegram

Kisah Dunia Telegram