Realiti Hidup Viral

Dikurniakan 10 Anak Lelaki, Wanita Ajal 11 Hari Selepas Lahirkan Bayi Perempuan

Dikurniakan 10 Anak Lelaki, Wanita Ajal 11 Hari Selepas Lahirkan Bayi Perempuan 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Siapa sangka, kegembiraan menyambut kelahiran ahli keluarga baru bertukar menjadi moment duka buat lelaki ini. Menerusi The Bluebonnet News, seorang ibu warganegara Amerika Syarikat dilaporkan menemui ajal selepas 11 hari melahirkan anak perempuan yang dinantikan sekian lama.

BACA : [VIDEO] Tak Sampai 40 Hari Nikah, Isteri Pilu Suami Ajal Dalam Nahas Jalan Raya

Ibu 10 anak ajal lepas 11 hari lahirkan bayi perempuan..

 Menurut Spencer Harlow, selama bertahun lamanya isteri iaitu Sonya Harlow berdoa agar dikurniakan cahaya mata perempuan, Hal ini kerana, kedua-dua mereka sudah memiliki seramai 10 orang anak lelaki. Namun apa yang meruntun jiwa apabila wanita berkenaan tidak berpeluang melihat si kecil itu membesar di depan matanya.


Dikurniakan 10 Anak Lelaki, Wanita Ajal 11 Hari Selepas Lahirkan Bayi Perempuan 2  Dikurniakan 10 Anak Lelaki, Wanita Ajal 11 Hari Selepas Lahirkan Bayi Perempuan 3

Namakan bayi ‘Eliyanah’ yang bermaksud ‘Tuhan telah menjawab’..

Difahamkan, Spencer dan Sonya sudah mempunyai cahaya mata sendiri sebelum kedua-duanya mengambil keputusan untuk berkahwin. Setelah lapan tahun hidup bahagia menjaga 10 orang anak lelaki, couple ini begitu teruja menantikan kelahiran puteri sulung yang diberi nama Eliyanah.

Dikurniakan 10 Anak Lelaki, Wanita Ajal 11 Hari Selepas Lahirkan Bayi Perempuan 4

Dikurniakan 10 Anak Lelaki, Wanita Ajal 11 Hari Selepas Lahirkan Bayi Perempuan 5

Terkejut tengok isteri nazak, suami buat CPR tapi sudah terlambat

Mengimbas semula insiden yang tak disangkakan itu, lelaki ini mendedahkan dia telah dikejutkan dengan suara isteri tercinta seolah-olah dalam keperitan sekitar jam 2 pagi pada Isnin lalu. Ketika itu, si isteri sedang berbaring di sebelahnya sambil memegang anak perempuan mereka di dada.

Saya pusing ke arah Sonya & tengok dia tengah nazak. Saya sempat lakukan CPR, tapi nafasnya dah terhenti pada masa itu & semuanya sudah terlambat


Dikurniakan 10 Anak Lelaki, Wanita Ajal 11 Hari Selepas Lahirkan Bayi Perempuan 6

Sumber : PeopleTheBluebonnetNews

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.


Samsung Galxy note 20
Portal Cari Jodoh Muslim

Tonton Video Pilihan

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram

Welcome to Kisah Dunia

Install
×