Semasa Viral

‘Dikerjakan’ Begilir-Gilir Tanpa Belas Ihsan Tapi Tunang Tetap Setia Bersama..

'Dikerjakan' Begilir-Gilir Tanpa Belas Ihsan Tapi Tunang Tetap Setia Bersama.. 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Sejak kebelakangan ini banyak insiden yang melibatkan r0g0I remaja bawah umur dipaparkan di akhbar yang berlaku di negara ini. Seperti perkongsian pemilik akaun Twitter bernama Aminahtul Marrdiah juga merupakan seorang peguam apabila dia menceritakan tentang seorang remaja yang dir0g0I oleh 4 orang lelaki secara bergilir-gilir dalam kejadian beberapa tahun lalu.


BACA : Isu Putus Tunang, Peguam Dedah Rupanya Ada ‘Benda’ Yang Boleh Dituntut Aishah!

'Dikerjakan' Begilir-Gilir Tanpa Belas Ihsan Tapi Tunang Tetap Setia Bersama.. 2
Gambar Sekadar Hiasan

R0g0I bergilir-gilir, samun duit & sebentuk cincin

Menurutnya, remaja tersebut baru pulang dari tempat kerja dengan menaiki motosikal dan dirempuh dari belakang. Kemudian dia diheret masuk ke dalam kereta dan dibawa ke satu kawasan kebun sebelum melakukan perkara terkutuk itu bergilir-gilir.

'Dikerjakan' Begilir-Gilir Tanpa Belas Ihsan Tapi Tunang Tetap Setia Bersama.. 3

'Dikerjakan' Begilir-Gilir Tanpa Belas Ihsan Tapi Tunang Tetap Setia Bersama.. 4
Gambar Sekadar Hiasan

Menapak ke balai poIis tanpa seurat benang, 4 suspek didakwa

'Dikerjakan' Begilir-Gilir Tanpa Belas Ihsan Tapi Tunang Tetap Setia Bersama.. 5

Tegas & dapat ingat setiap perincian kejadian

Selepas kesemua suspek didakwa dan disabitkankan kesalahan, remaja tersebut tampil untuk beri keterangan tentang kejadian untuk menceritakan segalanya yang telah menimpa dirinya. Malahan, dia sangat tegas dan dapat mengingati setiap perincian kejadian tersebut sehingga peguam tertuduh tidak mampu mencari kesalahannya.


'Dikerjakan' Begilir-Gilir Tanpa Belas Ihsan Tapi Tunang Tetap Setia Bersama.. 6

'Dikerjakan' Begilir-Gilir Tanpa Belas Ihsan Tapi Tunang Tetap Setia Bersama.. 7
Gambar Sekadar Hiasan

Tunang dia sentiasa bersama & dah bernikah pun

Semasa proses pengecaman keempat-empat suspek dibuat, remaja tersebut memandang satu demi satu wajah mereka dan mengingat kembali apa yang telah dilakukan. Peguam itu turut memuji sikap tunangnya yang sentiasa ada di waktu susah dan senang.


'Dikerjakan' Begilir-Gilir Tanpa Belas Ihsan Tapi Tunang Tetap Setia Bersama.. 8

'Dikerjakan' Begilir-Gilir Tanpa Belas Ihsan Tapi Tunang Tetap Setia Bersama.. 9
Gambar Sekadar Hiasan

Sumber : Twitter minmdnor

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Zizi Kirana Dedahkan Kisah Sebalik Tersasul ‘Ibu Sayang’-“Inilah Tempatnya”
🔥Gigi Terabur Sering Diperli Masa Live, Wanita Sound Setepek-“Laki Aku Okey Je”
🔥“Tiba-Tiba Nak Tidur Semalam Eh Dah Jadi Isteri”-Zizi Akui Kekok Sudah BersuamiKisah Dunia Telegram

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook