Home » Dikecam Teruk Baju Nampak Bentuk Badan, Ini Respon Pedas Zara Zya
Semasa

Dikecam Teruk Baju Nampak Bentuk Badan, Ini Respon Pedas Zara Zya

Sebagai seorang artis, kehidupan mereka sering kali menjadi tumpuan para netizen lebih-lebih lagi tentang apa yang mereka lakukan di media sosial.  Pasti ada sahaja respon yang ingin mereka berikan sama ada baik mahu pun buruk. Namun, dalam hal seperti ini artis sepatutnya tidak cepat melatah kerana kelak akan memberikan imej yang kurang baik kepada diri mereka.

Itulah yang berlaku kepada pelakon jelita, Zara Zya apabila dia ditegur segelintir netizen gara-gara memuat naik foto berpakaian kurang sopan di Instagramnya. Namun,  teguran tersebut bertukar menjadi perbalahan apabila Zara dilihat membalas semula respon netizen tersebut bagi mempertahankan dirinya.

Baju ketat hingga nampak susuk badan

Gambar yang dimuat naik oleh Zara ini telah dihujani dengan komen-komen negatif para netizen. Mereka beranggapan baju yang dipakai Zara itu agak ketat sehingga menampakkan susuk tubuhnya itu.

Bergaduh dengan netizen?

Belajar terima teguran

Apa-apa pun, diharap agar Zara dapat menerima dan menganggap teguran ini sesuatu yang positif bagi dirinya . Peminat menegur Zara mungkin disebabkan atas dasar perihatin dan sayang mereka kepada Zara. Diharap Zara akan lebih rasional dalam menangani isu ini pada masa akan datang.

Sumber: Zara Zya

KisahDunia.COM

- Dapat duit dengan kongsi artikel Info lanjut.

- Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke kisahdunia@kayzasia.com Info Lanjut.

like
love
haha
wow
sad
angry

Apa Komen Anda