Cinta & Perhubungan Hiburan Inspirasi

Dihujani Ucapan ‘Tahniah’ Netizen Dan Rakan Artis, Achey & Isteri Ambil Anak Angkat Setelah 8 Tahun Berkahwin!

Siapa yang menyangka dalam lawaknya keluarga Achey atau nama sebenarnya Mohd Nasir Hamzah ini diduga dengan masih belum mempunyai rezeki untuk memiliki anak setelah lapan tahun berkahwin.

Namun melalui perkongsian terbarunya di laman sosial Instagram, Achey berkongsi berita bahagia yang telah mengambil keputusan untuk mengambil anak angkat yang diberi nama ‘Nur Tiara Zinnirah Nasir’.

Status dimuat naik oleh Achey di laman sosial Instagram miliknya yang turut menceritakan tentang sebab beliau bersama isteri hampir sebulan berada di kampung. Ia merupakan kerana keputusan gembira yang telah diambil itu iaitu perlu menjaga Tiara.

Assalamualaikum Bismillah… alhamdulillah rezeki Allah hadir dengan pelbagai cara…setelah 8 tahun bersama masih belum punya rezeki di kurniakan cahaya mata.. namun pada 22/5/2018 di ramadhan ke 6… anak ini hadir untuk mengisi kekosongan yang lama itu… .. NUR TIARA ZINNIRAH NASIR nama di berikan… @tiara_zinnirahofficial di lahirkan pada 15/5/2018 .. pada jam 8.05pm … di HKL….selama hampir sebulan kami berada di kg… terutama @anne_achey… ramai tertanya kami gaduh ke? Sakit ke? … jawapannya menjaga tiara dalam pantang?????….. tak dapat nak di gambarkan dengan kata2 yang hebat… yang paling jelas saya @acheykintangkintung dan @anne_achey sangat gembiraaaa tak terkata..??…kami berharap agar semua mendoakan kesejahteraan kami sekeluarga dan menerima baik kehadiran @tiara_zinnirahofficial … semoga @tiara_zinnirahofficial menjadi anak yang solehah serta kami dapat menjaganya dengan kudrat kami sebaiknya….RAYA NI KAMI BERTIGAAAAA YEAYYYYYY!!!.. … .. Jangan lupa follow @tiara_zinnirahofficial @tiara_zinnirahofficial @tiara_zinnirahofficial @tiara_zinnirahofficial @tiara_zinnirahofficial

A post shared by achey Bocey 013-6408967 (mngr) (@acheykintangkintung) on

Berita tersebut membuatkan status dimuat naik oleh Achey yang terbaru itu telah dihujani ucapan tahniah buat Achey dan isteri, Nor Hasanah Yahaya. Ramai yang turut mendoakan kesejahteraan keluarga Achey malah tambah pula dengan kehadiran ahli baru dalam keluarga Achey ini.

Malahan juga rakan artis turut tumpang gembira dengan keputusan Achey yang akhirnya pelawak terkenal ini mempunyai anak perempuan yang hadir dalam keluarga bahagia Achey pada bersamaan hari keenam ramadhan ’22/5/2018′ .

Alhamdulilah. Congrats…

Alhamdulilahh syukur abang…

Bila bebas dari kene bedung..b like ?‍♀️???

A post shared by Tiara Zinnirah Nasir (@tiara_zinnirahofficial) on

Sumber: IG Achey, Tiara Zinnirah Nasir

like
1
love
haha
wow
sad
1
angry

- Kerja Kosong | Latihan Industri | Praktikal. Klik untuk Info lanjut.

Tunggu sekejap yer..

0