Viral Fesyen & Gaya Hidup

Diajar Posing Dengan Lebah, Model Tahan Perit Disengat & Juri Minta Usah Nangis

Diajar Posing Dengan Lebah, Model Tahan Perit Disengat & Juri Minta Usah Nangis 1
Jawatan Kosong

Sharing is caring!

Tidak cukup memiliki rupa menawan semata-mata, namun seseorang yang mahu menjadi model perlu juga bersifat fotogenik dan berani dalam sebarang sesi photoshoot. Cabaran itulah yang cuba dibawa dalam acara pertandingan ‘Indonesia’s Next Top Model : Cycle 2′ apabila para peserta diberikan tugasan posing bersama ribuan lebah berterbangan di badan dan wajah mereka.

BACA : [VIDEO] Kecoh Pentas Sepahtu Reunion Semalam, Jep Kaw-Kaw Bahan Pasal R&R

Tangannya jangan kaku…Jangan gementar & bertenang

Episod yang bertayang pada 4 November iaitu Khamis lepas ini cukup mengejutkan ramai. Tanpa sebarang baju pelindung dan hanya diberi tempoh 2 minit, setiap model perlu masuk ke dalam ‘khemah plastik’ sebelum ribuan lebah dibebaskan dari kotak. Gadis bernama Peace yang berusia 18 tahun gagal menyembunyikan rasa gemuruh sehingga terlihat menggigil seluruh badan dan struggle untuk membuat gaya menarik.

@harryantowasisss

gimana gak gemeteran #fyp #fypシ #fypdongggggggg #intm #intm_nettv #intmcycle2

♬ suara asli – Harryantowasis – Harryantowasis

@harryantowasisss

Balas @ezaazazaza udah tayang stiap kamis dan jumat jam 7 malam #fyp #fypシ #foryoupage #intm #intm_nettv #intmcycle2

♬ suara asli – Harryantowasis – Harryantowasis

@harryantowasisss

Balas @vzqsg37 full nya udah ada di youtube yah gaes #fyp #fypシ #intmcycle2 #intm_nettv #intm #indonesiasnexttopmodel

♬ suara asli – Harryantowasis – Harryantowasis

Sedap je cakap minta tambah lebah..Ya sudahlah aku buat saja

Tidak ketinggalan, ada juga yang menangis dan menahan keperitan apabila tubuh mereka disengat lebah. Namun pengacara yang berada di hadapan kamera terus memberikan dorongan agar peserta kekal bertenang. Luna Maya merangkap juri dan pengacara rancangan ini berkesempatan meminta kru produksi menambahkan kuantiti lebah kepada photoshoot contestant bernama Audya.


@harryantowasisss

Balas @ns.mufid yuk nonton full di youtube intm gaes #indonesiasnexttopmodel #intm #intm_nettv #intmcycle2 #fyp #fypシ #fypage

♬ suara asli – Harryantowasis – Harryantowasis

@harryantowasisss

Balas @yuraya18 #intm #intm_nettv #intmcycle2 #indonesiasnexttopmodel #fyp #fypシ #fypage

♬ suara asli – Harryantowasis – Harryantowasis

Pertahankan, Jolie boleh buat yang lebih baik

Hasil penjurian menyaksikan kebanyakan hasil gambar para model kurang menjadi di mana posture badan mereka nampak tidak natural dek kerana terganggu dengan kehadiran lebah. Pun begitu bagi Jolie yang awalnya menangis akibat terkena sengatan, keberaniannya membuahkan hasil apabila dia dinobatkan sebagai pemenang (model of the week) dalam pusingan ‘Ratu Lebah’.

@harryantowasisss

Balas @tiktokshalluraline #fyp #fypシ #foryoupage #intm #intm_nettv #intmcycle2 #intmcycle2

♬ suara asli – Harryantowasis – Harryantowasis


Sumber : TikTok harryantowasisss

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Tersasul Panggil Kamal Adli ‘Sayang’ Di Live TV, Uqasha Senrose Tertunduk Malu
🔥Berkali Ranapkan Cubaan Gol JDT, Kekacakan Kevin Mendoza Buat Ramai Tak Keruan
🔥[VIDEO] Mak Engku Jiwai Watak Saat Shooting, Tertampar Muka Amelina Betul-Betul

Youtube

Facebook